NIKADA NIJE BIO OVAKAV: Sloba HISTERIŠE i besni, LUNA OTIŠLA IZ KREVETA! Sad spava sa…

Samo jedno pismo bilo je dovoljno da napravi razdor među zadrugarima.

Veliki šef je večeras poslao nekoliko pisama u kojima je zadrugarima objasnio da ih u okviru “specijalne nedelje” očekuje otvaranje i rad u fabrici, i to već od sutra ujutru.

Dobrovoljci, koji će narednih sedam dana raditi u fabrici su Filip, Nena, Nikola, Sanja, Teodora, Luna, Zorana i Mina. Iako još nije otkriveno šta će fabrika proizvoditi, ukućani su večeras saznali neke od detalja:

– Dragi zadrugari, još uvek vam nećemo reći šta će raditi radnici u fabrici, ali sada ćete čuti kakvo je radno vreme i pauze. Radno vreme je od 8 do 15 časova. Kako bi radnici bili odmorni, spavaće odvojeno od ostalih zadrugara u jednom delu spavaće sobe, a tokom specijalne nedelje nije moguće mešanje zadrugara u spavaćoj sobi. I jedni i drugi zadrugari će imati obaveze, a radnici fabrike će dobijate dnevnicu, i to po 800 dinara ukoliko budu ispoštovali sve – pisalo je, između ostalog, u pismu.

Kako nije izabran među osmoro dobrovoljaca, Sloba Radanović je počeo da besni i histeriše i ništa ga nije moglo smiriti. Odmah je svima rekao da neće otići iz svog kreveta, kao ni da u Lunin krevet niko drugi neće leći, što je bilo dovoljno da započne opšta svađa oko toga ko će  gde spavati.