NIKAKVA JE: Skandal u Zadruzi, Filip PRIZNAO da je spavao s Kijom – Sloba stiska PESNICU!


Udarac koji Kija nikako nije očekivala.


Sinoć za vreme pitanja gledalaca ponovo je aktuelizovana tema seksa Kristine Kockar i Filipa Đukića, za koji se spekuliše već nekoliko meseci.

SVI SKOČILI: Miljana napravila nezapamćen nastup, pevala pesmu “Brazil”, a faca Bebi Dol NEPROCENJIVA

Na sveopšte iznenađenje o svemu je ustala da komentariše Filipova bivša devojka Marija Ana Smiljanić, koja je pred svima iznela šokantne detalje, rekavši da joj baš tim rečima Đuki priznao akciju sa Kockarevom.

– Onog dana kada sam slagala da sam spavala sa Filipovim drugom, on je tad bio u hotelu sa Kijom, i njegove reči su da je meni iz inata spavao sa njom. Kleo se da mu nije bilo nikako, da mu je bio polu-dignut, ja se izvinjavam kad tako moram da kažem, da je devojka odlepila za njim i da mu strašno ide na onu stvar, da je više puta ulazila za njim u wc i da mu je pričala da joj nedostaje. Zbog toga se pomerio iz kreveta, i rekao mi je da mu je sad tek jasno zbog čega je Sloba ostavio – pričala je Marija Ana, dok je Filip sve vreme ponavljao da laže i da nije normalna.

Smiljenićeva je potom počela da viče da ona nema razloga da laže za tako nešto, a Kija je sedela u ćošku, vidno razočarana i u neverici pitala da li je Filip zaista to pričao. Ipak, možda i najzanimljiviju reakciju na celu ovu priču imao je Sloba Radanović, koji je za vreme ove rasprave grickao nokte i besno stiskao pesnicu.