“NISAM TO ZASLUŽILA, ALI TO JE NJEN OBRAZ!” Drugarica ne prašta Anđeli izdaju – ovim potezom je ujela za srce!


Nekada su bile nerazdvojne, a sada ne žele da čuju jedna za drugu!


Voditelj Darko Tanasijević je u emisiji “Narod pita” ugostio Šarmen Soraju Leoni Altman, Anu Spasojević Branislava Radonića Brendona, a onda je pročitao komentare sa društvene mreže tviter.

– Kako je biti nebitna osoba svake sezone? – pročitao je Darko tvit.

– Odlično, bitno mi je da ostanem nebitna, bolje nego da jašem po svakome – rekla je Ana.

– Kada pričamo o tvom prijateljstvu sa Anđelom, ne možemo da kažemo da nisi bila tu za nju – rekao je Darko.

 

Ana Spasojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ona je meni rekla: “Mrzeće te svi, nećeš imati lep komentar…”, ja sam rekla da me to ne zanima. Anđela je slagala da se meni sviđa Zvezdan, pa se posle izvinjavala. Ja sam plakala, oblačila je, svlačila, hranila, ja sam jedina bila uz nju, a ona može da kaže da mi se sviđa njen momak, pa kako je mogla da pomisli da se meni sviđa Zvezdan?! Kod mene je tu ugasila, samo jednom tom rečenicom – rekla je Ana, te je na Darkovo pitanje da li je zaslužila to od Anđele, rekla:

 

Ana Spasojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Naravno da nisam, ali to je njen obraz. Ona nikome nije bila tamo prijatelj, ona gleda samo korist. Samo da je njeno du*e zadovoljno, sve ostalo je nebitno. Ja njoj kažem svoj problem, a ona ne čuje, priča o svom problemu. Prvi put kada je povisila ton na mene i kada je slagala, ono kad je bilo da je Zvezdan navodno poslao kod mene da mi nešto prenese – odgovorila je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com