“Nismo planirali bebu, Asmin je to uradio!” Stanija šokirala priznanjem o trudnoći – “Da sam se JA NEŠTO PITALA, bilo bi drugačije”


Dobrojevićeva se našla na meti oštrih komentara zbog osećanja koje je razvila prema zauzetom muškarcu, a sada je odlučila da progovori o svemu što se u njenom životu dešavalo prethodnih meseci.


Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji “Pretres”, gde je odgovarala na sva ona pitanja koja zanimaju javnost. Nedavno, najpoznatija srpska starleta naišla je na veliku osudu javnosti nakon što je priznala da ima osećanja prema Asminu Durdžiću, budući da je njegova tadašnja partnerka Aneli Ahmić pred kamerama “Elite” otkrila da ju je prevario upravo sa Stanijom.

Aneli i Asmin su se pre dve večeri konačno javno suočili na Pink televiziji, a njegova sadašnja partnerka kaže da njihov susret pred kamerama nije gledala.

Stanija je pre povratka u Ameriku gostovala u emisiji “Pretres”, a tom prilikom je progovorila o jednom od najtežih perioda u svom životu, gubitku bebe koju je čekala upravo sa Asminom.

Kako je otkrila, trudnoća nije bila planirala, ali je njena želja da postane majka bila jedna od najvećih. Ipak, život je hteo drugačije pa je Stanija iznenada doživela pobačaj.

-To mi je strašno… Nismo planirali bebu, to je on uradio… i to se ne radi ja mislim tako. Ali kad se već desilo, ja sam to i želela, ali da sam ja mogla da se pitam, to se ipak radi malo drugačije, pustiš da prođe malo više vremena i radi se u nekom dogovoru. Bila sam srećna, zato što je to moja goruća želja uvek bila, i Bog je malo upleo prste i nije mi se to ostvarilo u prethodnoj vezi i onda mi se tako na brzinu to desilo… i onda, pobačaj… to mi je bilo, te slike i to ju, ju, ju… onda sam samo želela da odem pod Ostrog – priznala je Stanija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hype Production (@hypeproduction.rs)

Izvor: srbijadanas.com