NIŠTA OD RAZVODA! Progovorio ADVOKAT! Posle potpisivanja papira… Ovo je CELA istina! (VIDEO)


Evo kako zapravo stoje stvari.


Supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović, koji su u rijalitiju “Zadruga” javnosti izložili svoj prljav veš, preljubu, svađe i bol, i tako stekli enormnu popularnost, rešili su, najzad, u petak da potpišu papire za razvod. Ipak, javnost i dalje spekuliše o tome da oni provode vreme zajedno, novine pišu o tome da je Sloba plakao, dok druge verzije kažu da je razvod prošao u veseloj i opuštenoj atmosferi…

NOVI UDAR NA ĐOGANIJE! I on ih napao, POVREDILI su me! Kako li će Gagi reagovati? (VIDEO)

Da narod i dalje interesuje kakav će zapravo biti epilog ove priče, svedoči i pitanje znatiželjne gledateljke postavljeno novinaru i bivšem zadrugaru Milanu Miloševiću, tokom sinoćne emisije “Zadruga – narod pita” o tome da li će se Kija i Sloba zaista razvesti.

– Ja sam njima juče čestitao, i Kiji i Slobi. Otkrio sam i da su priče o tome da su njih dvoje zajedno neosnovane. Zeka sa kojim se Kija slikala jeste zajednički, ali ga je ona posle rastanka ponela sa sobom. Takođe, kauč na kojem se ona slikala je u stanu njene bake, a kauč na kojem se slikao Sloba nalazi se u stanu njegovog prijatelja, mada izgledaju slično… Međutim, moram da otkrijem još nešto. Ja sam, naravno, detaljnije istražio situaciju i čuo sam se sa njihovim advokatom. On mi je rekao da su oni zaista potpisali papire za razvod, ali da to u suštini ništa ne mora da znači, dok oni te papire ne odnesu u sud, gde će se i zvanično razvesti. Dakle, dok se to ne desi, ništa još nije gotovo – ispričao je Milan. Poslušajte celu njegovu elaboraciju: