NISU ZALJUBLJENI! Otkriven Markov TAJNI PLAN! Luna će opet biti POVREĐENA DEVOJČICA! On SVE ispričao!


Da li je moguće?!


Zorici Marković prepričala je tokom sinićnjeg programa u “Zadruzi” ceo razgovor sa Tomom Panićem o dogovoru koji on ima sa Markom Miljkovićem. Voditelj Milan Milošević upitao je pevačicu da ispriča šta joj je sve Panić rekao.

– Sinoć je on imao potrebu da priča o Marku. Ja se nisam mešala u njihove odnose, ali je Toma prvi pokrenuo tu temu. Rekao je da su se dogovorili da gaze Matoru. Rekao je da su ono što je mene najviše šokiralo, da su se dopisivali, negde kod hotela. To je bilo vezano za Lunu! Pitala sam ga da li je bio zaljubljen u Lunu, rekao je da jeste. Na poslednjem papiriću je pisalo da pusti njega jer je stariji, pa je rekao da ga poštuje i da je shvatio da ima 35 godina i da mora da uradi nešto u životu. Sve je bio dogovor da se Toma makne od Lune, da bi on ušao u priču. Pitala sam ga da li je Marko zaljubljen u Lunu, izbegavao je, da bi na kraju rekao da ni Luna, ni Marko nisu zaljubljeni jedno u drugo. Rekao mi je da će biti ostavljena kada bude bilo finale i da će ona opet biti povređena devojčica – ispričala je Zorica.

– Nisam trebao da kažem, slažem se sa tim, jer sam možda pljunuo na sebe. Morao sam da kažem, možda bi to bio neko drugi, ali eto Zorica je bila tu. Ja ne znam koliko smo papirića razmenili, jer su spaljeni, ja sam ih spalio. Neću više da pričam o njemu – izjavio je Toma.

O spornoj temi progovorio je i Marko Miljković, koji se zgrozio nad onim što je Panić ispričao Zorici, tvrdeći da su sve to laži.

– Opšte poznata stvar je da ja ne šapućem ovde. Sa Lunom imam par nekih razgovora, jer je to vezano za našu neku intimu i to je samo sa njom. Ti papirići i to, ja se nisam ni sa kim tako dopisivao, osim sa Lunom kada su bili na ostrvu, pa sam joj ostavio ispod jastuka. Kako ga nije sramota majke njegove koja zna šta sam učinio za njega, prijatelja njegovih… Ne mogu da verujem šta je on to ispričao! Rekao je da su papirići kod hotela, opet je sve to nepovezano, laži koliko hoćeš – pričao je Miljković.