Njegova majka OBJAVILA DOKAZ: Planirali VENČANJE i KUPILI BURME, ali zbog OVOGA su odložili sve! A SADA…


Uništio ih je rijaliti!



Bane Čolak i Zerina Hećo trebalo je da se venčaju pre ulaska u rijaliti “Zadruga”, ali su svadbu odložili zbog njenog abortusa, otkriva Čolakova majka, Jasmina.

Ona je objasnila da se radovala svadbi, ali da su zbog starletine odluke da se reši neželjenog deteta svi planovi uništeni…

– Sve je bilo dogovoreno, trebalo je da se venčaju. Čak su kupili i burme u Sarajevu. Lično mi je Zerina to rekla kada smo se dopisivale. Svadba je odložena zbog njenog abortusa. Želela je da otkaže svadbu i da ide na kiretažu. Bane to nije hteo, ali smo i on i ja morali da ispoštujemo to što je Zerina tražila – rekla je Jasmina.

Čolakova majci smeta što Zerina sada tvrdi da sa njenim sinom nije želela budućnost i brak.

– Pogađa me što priča da Bane izmišlja da je trebalo da se venčaju i osnuju porodicu. Pa oni su hteli to dete! Zerina mi je sama priznala da su planirali bebu, da su svesno pravili dete. Nije mi jasno zašto je to radila ako je znala da će da abortira. Ali sada, kada vidim kako se ponaša prema mom sinu, pomislim da je možda i bolje što nisu dobili dete i što su odložili svadbu. Pravila bi mu pakao od života – smatra gospođa Čolak.

Osim što je razočarana u nesuđenu snajku, Jasmina je šokirana i što joj je Zerinina majka Sanela zapretila tužbom jer tvrdi da njena ćerka nije abortirala Banetovo dete.

– Ja ne znam zbog čega meni Sanela preti tužbom. Ja imam dokaze da je njena ćerka abortirala, pa meni su tražili da zakažem kiretažu. Sve vreme sam bila sa sinom na vezi kada su joj to radili. Imam prepisku koja to dokazuje i dala sam medijima da vide. Zamolila sam i Zerinu da kaže svojoj majci šta se dešava jer nisam želela da samo ja snosim odgovornost i jedina budem upućena. Međutim, možda ona to svojom mami nije ni rekla – objašnjava Jasmina.