“NJEN SIN NOSI NJEGOVU KRV!” Marija odbranila Marinkovića, pa ušla u žestok SUKOB sa Zolom – haos u emisiji


Nije se nadao ovakvoj reakciji!


Ognjen Amidžić je ugostio u emisiji “Amidži šou” Miljanu Kulić, Lazara Čolića Zolu, Nenada Macanovića Bebicu, Mariju Kulić i Ivana Marinkovića. Tokom emisije igrali su igricu i izvlačili kuglice sa pitanjima. Zoli je postavljeno pitanje kada misli da je ispao najpametniji.

– U mnogim situacijama mi se desilo da ispadnem pametan. Evo na primer danas, Miljana je krenula da se svađa i da se raspravlja, već je u nekom momentu ušla u konflikt sa par ljudi. Nema potrebe da brani Ivana, jer mislim da je Ivan neko ko je sposoban da sam sebe odbrani. U jednom trenutku ona je krenula da ga brani, a ja sam se glupo osećao – rekao je Zola.

– Lazare ti ne možeš da shvatiš da njen sin nosi njegovu krv, to j enešto jače. Ja koliko god da sam ljuta na njega, ako ga neko fizički napadne, ja ću da odreagujem. Danas su ga napali Miljan i Car, vaši prijatelji. Ne samo Ivan, nego niko nije dužan da dođe u rijaliti i da trpi fizički kontakt i da ga neko povređuje fizički. To nije dozvoljeno. Pored obezbeđenja se desilo i čovek je izašao i uradio šta treba (prijavio slučaj policiji) i to je to. Ja to neću podržati. I da sam sa njim u konfliktu, i kada sam bila u konfliktu i nismo imali izglađene odnose, kad god sam gledala u onom rijalitiju da je povređen sa bilo čije strane meni je bilo žao jer je to Željkov otac – rekla je Marija, a publika je nagradila aplauzom.

– Nadam se da joj je i mene bilo žao u nekim prethodnim situacijama, ali nećemo ih imenovati sada – rekao je Zola.

Lazar Čolić Zola

– Naravno da je bilo, sem kada si zaslužio. Kada neko nešto traži to i dobije – odbrusila mu je Marija.

– Ne daj Bože da bilo ko od nas zaslužuje fizičko nasilje. Ni Ivan, ni Bebica, ni ja, ni bilo ko – rekao je Zola.

– Ja ne znam šta ti tražiš i zašto gubiš vreme. Vidiš da se vraća kako je bilo nekada i da ne može da pređe preko nekih stvari. Opet igra rijaliti i igra igru sa tobom – obratila se Marija Miljani.

Marija Kulić

– Isto koliko i ti – umešala se Miljana.

– Žena se utripovala da je za crnim stolom – odbrusio je Zola.

 

 

Izvor: srbijadanas.com