Nova afera “BRKA I NECA” trese Belu kuću: Njih DVOJICA su etiketirana kao “TOPLA BRAĆA” – Ona ih namirisala?


Miljana Kulić je neko ko ima izraženu intuiciju i ovog puta smatra da je na pragu otkrivanja nove gej afere.


Voditeljka Maša Mihailović prvo pitanje pročitala je Miljani Kulić.

– Bravo Miksi, provalila si Nemanju i Brku – glasilo je pitanje.

– Što se tiče Nemanje Gačića stojim pri svom stavu, to je moje mišljenje, da je momak latentni gej, ali je on pokvarena p*derčina. Spreman je na sve od kada je meni obio kofer, mene je sramota da ponovim neke reči, ženomrzac je. Vozi rolere po Kotežu, češka žene i plete im kikice. Šatro si sa Jovanom pevačicom, zapravo si hteo da opereš svoju seksualnost. Setila sam se da je o svojoj supruzi na početku govorio sve najgore. Što se tiče Nikole Jovanovića, Uroš ga je prepoznao, ja imam taj njuh da namirišem. On mi je jako drag, a to što je gej opredeljenja, to mene ne remeti – rekla je Miljana.

 

Nemanja Gačić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Gej je skroz okej, nema tu problema. Ja bih rekla latentni h*moseksualac, to je za Nemanju. To je moja startna greška, Teodora i ja smo bile dobre sa njim. Stoji iza toga što radiš, nemoj da praviš priče koje nemaju veze s mozgom – rekla je Vanja.

– Apsolutno bih demantovao. Ovde, ne želiš da budeš sa nekom devojkom, odmah si pe**r, a ako nemaš poštovanja, ti si ku**a – rekao je Nikola Jovanović.

– Ja više volim ženski polni organ nego hleb da jedem, mog gospodina u gaćama cenim mnogo i neću da ga guram u ove smećarke. Imam kriterijume što se tiče devojaka, neću da spavam sa svakom devojkom koja mi se nudi – rekao je Nemanja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com