Nova GEJ afera trese zidove “Elite”: Marko Đedović direktno upleten, isplivao ključni snimak (VIDEO)


Niko sem njega nije svedok.


Na veliku žalost svih koji su bili uz njih u spoljnom svetu,Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo juče su stavile tačku na svoj ljubavni odnos. Razlog tome je to što Bojana više nije mogla da se izbori sa količinom laži koje saznaje iz dana u dan, a od Anđele ne dobije nijedno objašnjenje koje bi malo moglo da ublaži situaciju i vrati ove dve žene na pravi put, put ljubavi.

Iako je Šparavalo preklinjala Bojanu da je ne ostavlja i na suze pokušala da smekša tvrdo srce Pavlovićeve, izgleda da se vrlo brzo pokazalo da je sve to lažno radila, jer je Marko Đedović svima obelodanio šta je video, a po svemu sudeći kamere “Elite” to nisu uspele da usnime!

Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo

Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Naime, Đedović je rekao svojim cimerima da je video kako su se Anđela i Sara Šljivar, poznatija kao Marbelja, poljubile u usta, vrlo brzo nakon raskida sa Bojanom.

Ova situacija izazvala je pometnju na društvenim mrežama, jer su Anđela i Bojana imale veliku podršku koja je branila njihovu ljubav, pogotovo od napada koje su dobijale od porodice Šparavalo. Anđela je govorila da Bojanu toliko voli da je spremna i najmilijih da se odrekne kako bi bila sa njom, a izgleda da je sve to bilo lažno i da njena ljubav prema Pavlovićevoj uopšte nije tolika kolikom ju je predstavila, pa su možda i nagađanja da je sve radila zarad rijalitija istinite. Uprkos zverskom trudu da sve uspe, očigledno je da Bojani Anđelino odricanje od porodice nije dovoljno da poveruje u iskrene emocije svoje, već sad bivše partnerke.

Mnoge zanima kako li će reagovati Bojana kad sazna da se ovo desilo i da li će nakon toga zvanično okončati odnos sa Šparavalo i poverovati u spekulacije da je celu priču folirala zarad medijske pažnje.

Izvor: srbijadanas.com