NOVA ROMANSA U “ELITI”? Miona izbegla odgovor za Lakića, reakcija ukućana rekla sve!


Neprijatna tišina.


Tokom noći posle nominacija aktuelna je bila Igra istine. Elitari su jedni drugima postavljali pitanja, na red je došao Marko Janjušević Janjuš.

On je pitanje postavio zadrugarki Mioni Jovanović.

Marko Janjušević Janjuš, Nikola Lakić, Miona Jovanović

Marko Janjušević Janjuš, Nikola Lakić, Miona Jovanović
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Ovo je Igra istine i moraš biti iskrena. Da nisi emotivno zauzeta i da nemaš momka, sa kojim bi muškarcem mogla da uđeš u vezu? Koji je tvoj tip muškarca? Budi iskrena – pitao je Janjuš.

– Pa, mislila sam do pre godinu, dve da imam svoj tip muškarca. Na kraju sam završila sa sedamnaestim tipom koji uopšte nije moj tip. Bitno je da je neko normalan, pažljiv. Nisam nikoga doživljavala na taj način, tako sam se postavila – odgovorila je Miona.

– Evo ja ću ti postaviti tri čoveka pa ti kaži koji ti je najpribližniji kriterijumima. Mika, Ša ili Lakić – ponovo je pecnuo Janjuš.

– Gledaj po osobinama, karakteru. Ajde, Miona – ubacila se Ahmićeva.

 

Nikola Lakić

Nikola Lakić
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Svi su okej na neki način, ali ne mogu da odaberem jer nijedan nije…Pošto smo u rijalitiju, reći ću, evo Ša – rekla je Miona.

Ukućani su njen odgovor pozdravili aplauzom, iako su u momentu kada je Janjuš pomenuo Lakića svi za stolom počeli da razmenjuju poglede i komentare. Lakić je uz osmeh ispratio Mionin odgovor. Da li između zauzete učesnice i njega postoji nešto više, ostaje nam da vidimo.

Snimak njenog odgovora možete videti ispod:

Izvor: srbijadanas.com