NOVAK PONOVO NA STARU TEMU: Nije u pitanju samo bezglutenska dijeta (FOTO)


Najbolji srpski teniser otkrio neke stvari.


Najbolji teniser sveta Novak Đoković pričao je o stvarima koje se ne tiču direktno teniskog terena, ali imaju veze sa rezultatima koje ostvaruje. Jedna od stvari koja je uvek bila u centru pažnje je i Novakov način hrane o kojem se mnogo priča.

– To je više od samo bezglutenske dijete. To su neke okolnosti koje su stigle u moj život. Ja sam počeo da igram tenis kada sam imao četiri ili pet godina i zahvalan sam što imam ovakav život i što imam priliku da se bavim ovim sportom najbolje što mogu – rekao je Đoković.

Novak Đoković

Đoković je još jednom istakao da je još kao dete sanjao o osvajanju Grend slem titula, kao i da kroz svoju fonadaciju pokušava da pomogne ljudima.

 – Sada kada sam u toj poziciji, ja pokušavam da uživam u svakom trenutku na terenu. Želim da postignem još mnogo toga i osećam kao da imam još snage u nogama – uveren je Đoković. – Imamo misiju da pomognemo deci u obrazovanju mislili smo da treba da imamo određeno usmerenje kako bismo mogli da damo pravu pespektivu i da svaki donator zna gde ide njegov novac. Edukacija je osnova fondacije, obnavljamo mnogo obdaništa, radimo sa UNICEF. To nije posao, to je odgovornost, deo karaktera i životnih vrednosti i nešto na šta smo mi obavezni.