NOVI LJUBAVNI TROUGAO LUNE ĐOGANI!? Njih dvojica je spopali: Nemoj da mi se LJUBAKAŠ slučajno s nekim!


Šta nas sve čeka?


Luna Đogani bila je jedna od najzapaženijh učesnika “Zadruge” zahvaljujući tome što je bila deo ljubavnog trougla sa Slobom Radanovićem i Kijom Kockar.

NENADE, VOLIM TE: Luna CVRCNULA pa se setila Gastoza, a OVO nikako nije SMELA da URADI! (VIDEO)

Sada je ušla u “Zadrugu 2” da bi promenila sliku o sebi kao ljubavnici i skandaloznoj rijaliti zvezdi, ali sudeći po prvim scenama iz imaginarijuma, čini se kao da će Luna naći novu ljubav u novoj sezoni.

Ona se već na početku zbližila sa fudbalerom Lazarom Jeremićem Jerom, sa kojim se osamila i dugo razgovarala razmenjujući prisne poglede

Luna Đogani

Njih dvoje su već pobudili sumnje da se među njima stvaraju emocije, a na sinoćnoj žurci mogli smo da vidimo kako Luna sedi između Jere i Tome Panića, dok je oni naizmenično grle i miluju.

Toma joj je govorio o tome kako treba da reaguju ukoliko ih budu povezivali i insinuirali da su zaljubljeni, objasnivši da će on lepo da kaže da mu je Luna samo najbolja prijateljica.

Toma i Luna

– Ja imam devojku napolju, koja mi je mnogo draga… Drži se mene, i idemo do kraja. Nemoj slučajno da mi se ljubakaš sa nekim ovde. Budi pametna. Imaš butik sad, prodaješ stvari – savetovo je Toma Lunu, a ona mu je obećavala da joj se neće dogoditi nova ljubav u “Zadruzi”.

Ipak, Luna je izgledala vrlo prisno i sa Jerom i sa Tomom, a blizina u rijalitiju ume neobično snažno da deluje na psihu, što smo već imali prilike da vidima, i u Luninom slučaju. Kako će se situacija dalje razvijati, videćmo! A kako su izgledali momenti prisnosti tokom žurke, pogledajte u videu: