NOVI LUNA I SLOBA!? Oženjeni zadrugar razmenjivao NEŽNOSTI I VRELE DODIRE sa njom! Šok! (VIDEO DOKAZ)


Njihov odnos svima deluje čudno.


Sinoć je u Beloj kući na programu bila emisija “Pitanja gledalaca”. Milan je pročitao pitanje za Nenada Aleksića Ša.

– Da li je normlano da imaš tako prisan odnos sa Sanjom? – glasilo je pitanje.

– Što ne bi bilo – rekao je Ša.

– Meni je rekla njegova Ivana da ja njega grlim, jer on tako prima energiju od nje – rekla je Sanja.

– Meni je aspurdno da polemišem ovo. Meni je Sanja drugarica, ja ću se grilti maziti sa njom, Tarom, Minom. Moja žena je Ivana Aleksić, i ona je svesna svega, a one su moje drugarice. A to što nas porede sa Lunom i Slobom, ne zanima me – rekao je Ša i nastavio:

– Mene ne zanima šta će ko da priča, ja imam dosta drugarica, koje volim i sa kojima pričam i koje su spavale kod mene, pa ništa nismo imali – rekao je Ša.

– Meni nije jasno, odnos Tare i Ša i njihovg odnosa, to su neverovatne stvari za dva prijatelja. Taj odnos kako izgleda njegovoj Ivani. Da li je moguće da se devojka tako ponaša, a zna da ima ženu – rekao je Kristijan.

– Mene kada je drvo pozvalo ja sam to komentarisala, moje mišljenje je da je dosta devojaka bilo sa njim, i ja bih… On je najbolji frajer u kući. Odnos njegov sa Tarom, ona zna šta i kako treba da radi, ona bi bila sa njim sigurno, ona je potajno zaljubljena u njega – rekla je Ermina.

– To je boleština, ja nisam zaljubljena u oženjenog muškarca, on i ja imamo takav odnos, i ja njemu verujem – rekla je Tara.

Jedan od snimaka na kojima se može videti kako su Ša i Sanja prisni, pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com