NOVI PAKAO NA DRUGI DAN BOŽIĆA: Nakon što ju je Aleks udarila, haos Mine i Karađorđa, obezbeđenje leti


Strašno.


Aleksandra Subotić diskvalifikovana je juče iz rijalitija “Zadruga” zato što je na Božić udarila Minu Vrbaški u glavu zbog ljubomore.  Sada je na imanju u Šimanovcima ostao samo njen momak, bivši fudbaler, maneken i ugostitelj iz Novog Sada, David Dragojević.

Ni drugog dana Božića nije bilo mira za njih u Šimanovcima. Obezbeđenje je ponovo moralo da uleće u spavaću sobu Bele kuće gde su jedno na drugo skočili Karađorđe Subotić i Mina Vrbaški. I to upravo zbog rasprave o sinoćnom incidentu, jer je Aleksandrin otac napao Minu da se pretvara i da joj nije ništa.

– Ništa ti nije, foliraš se prevarante – rekao joj je Karađorđe, a ona mu je pokazivala modricu ispod oka – Iskriviće te napolje od batina. Možeš da mi po**žeš. Ti meni da psuješ mamu. Ja sam tvoju već… U više navrata, više puta – nastavio je da sipa Subotić.

– Kad se ja budem zainatila, j**aću ti mamu. Glavu ću ti slomiti večeras, kad se najmanje budeš nadao, evo kunem se – pripretila je Vrbaški.

Na kraju je Mina neutešna plakala u dvorištu i pitala se zbog čega joj se Karađorđe unosi u facu.

Pre čitavog incidenta, kada ju je Karađorđe početno isprozivao, Mina je uzimala lekove i molila se u krevetu, ali ipak nije uspela da pobegne od haosa.