NOVO LICE NATAŠE ŠAVIJE: Lekari uklonili posledice napada i izobličene face – ovako će izgledati od sada! (FOTO)


Na njoj se vidi koliko blista!


Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Nataša Šavija, našla se pre nekoliko meseci u centru skandala kada su joj nanete telesne povrede, usled kojih joj je lice bilo u potpunosti izdeformisano. Kako je i sama isticala, bivši zadrugar Stefan Karić joj je iste naneo, a dosta je propatila dok se izborila za operaciju koja joj je omogućila povratak pređašnjeg izgleda.

Budući da je Nataša izrazito aktivna na socijalnoj mreži TikTok, imali smo priliku da vidimo rezultate pomenute estetske intervencije – rekonstrukcije. Moramo da zapazimo da je ponovo ona “stara” i da nikada lepše nije izgledala.

Ona se snimala u opuštenom izdanju, a mnogi su primetili da nema podlive ispod oka, pa komentarišu da je sada “kao nova” i da izgleda isto kao i ranije.

Nataša je nedavno ponovo bila u bolnici i podvrgla se još jednoj operaciji na licu. Procedura intervencija zove se rekonstrukcija očnog kapka.

U izveštaju lekara jasno stoji da je Nataša imala više fraktura u predelu lica, koje ne mogu da se saniraju jednom intervencijom.

Koliko lepo izgleda i u kojoj meri je uspela da vrati svoj prvobitni izgled, prosudite i sami na osnovu fotografija koje se nalaze u ovom tekstu.

Izvor: srbijadanas.com