OBEZBEĐENJE BRANI LUNU: U Zadruzi novi SUKOB! Sloba NASRNUO, tu je i Anabela – IDE S POLICIJOM (VIDEO)


Haos!


Nakon što su saopšteni glasovi publike, izbila je velika svađa u Beloj kući. Naime, Tomislav Panić je osvojiO 41% dok je Luna Đogani imala 59 odsto glasova gledalaca. Maneken se pozdravio sa svojim cimerima i krenuo ka studiju, ali onda je nastala prava drama.

DISKVALIFICIJA? Luna nakon sukoba i KAZNE ZA SLOBU preklinje produkciju: “Pošaljite nekog da me čuva”!

Miljana Kulić prva je počela da proziva Lunu zbog, prema njenom mišljenju, malog procenta glasova publike. Trudnici se ubrzo u prozivkama pridružila Zorica Marković a onda je umalo nastao incident.

Zorica je krenula na Đoganijevu a obezbeđenje je odmah uletelo u dvorište kako bi sprečilo eventualni sukob. Ipak, Markovićeva nije želela da se fizički obračuna sa blogerkom ali, Lunin dečko, Slobodan Radanović je već burno odreagovao.

On me je ostavio, a NE MOGU DA IMAM DECU: Najzad je priznala sve, zaplakala, a onda ZAURLALA… ogromna tuga

– Priđe li ti neko na metar, je*aću mu mamu u pi*ku. Glavu ću da mu rašrafim. Ona će njoj da se unosi u facu, babetina jedna – vikao je Sloba.

Dok su odlazili u izolaciju, Radanović je udario rukom u betonski stub zbog čega se Luna veoma zabrinula. Na sreću, pevač se nije povredio, pa je razgovor sa devojkom nastavio u izolaciji.

– Sad će oni mene da maltretiraju zato što ja nisam imala glasova koliko su oni želeli da imam – govorila je Đoganijeva iznenađeno.

– Neće ona tebi da se unosi u facu. Ti si meni najvažnija – rekao je Sloba.

Celu situaciju iz studija televizije Pink pratila je Lunina mama, Anabela Atijas i Tomin drug Srđan, a ovako je to izgledalo: