OBEZBEĐENJE NAORUŽANO DO ZUBA: Nakon INCIDENTA sa diskvalifikovanim, na kapiji sa PUŠKAMA – VANREDNO!


Najstrože je zabranjeno fizičko sukobljavanje sa članovima obezbeđenja.


Pored kontroverznih učesnika koji ulaze u “Zadrugu”, važan deo rijalitija čini i obezbeđenje. Sigurno da njihov posao nimalo nije lak, budući da su konflikti i fizički okršaji postali sve češći, kako se rijalitiju bliži kraj.

Ono što u poslednje vreme često možemo videti tokom sukoba među zadrugarima, jesu i nasrtaji na momke iz obezbeđenja, što je po pravilima najstrože zabranjeno, a podsetimo, poslednji u nizu incidenata, doveo je do diskvalifikacije Stefana Mihića.

Zadruga

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

I nije Mihić jedini koji se tukao sa obezbeđenjem. Verni pratioci “Zadruge” dobro pamte pretnje i udarce Kristijana Golubovića momku iz obezbeđenja koji je pokušavao da ga savlada, kako ne bi udario Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

Na društvenim mrežama se sada pojavila uznemirujuća fotografija, upravo članova obezbeđenja, koji su se nasmejani slikali ispred Bele kuće naoružani do zuba!

Nije poznato kada je slika nastala, niti da li je u tom trenutku rijaliti trajao, kao ni da li je u pitanju pravo oružje, ili ipak samo rekviziti, a uz fotografiju je napisana i poruka:

– U čast nekih dobrih prošlih sezona i prijateljstva sa pojedinim učesnicima, da se prisetimo “pravog” obezbeđenja.

https://www.facebook.com/taca.taca.5494/posts/709806840444152

Izvor: srbijadanas.com