Objavila PREPISKU NA DAN VENČANJA: Bivša zadrugarka pobesnela na Anitu jer joj pakuje AFERU: “Ko je ona da raspolaže Matorinim PARAMA?”


Neće više da ćuti…


Odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović glavna je tema u Beloj kući. Nakon što je Jovana saznala da se Anita duže vreme dopisivala sa tiktokerkom, Mateom Car, i da su čak razmenjivale poruke na dan venčanja, ona je odlučila da se razvede. Anita nije želela da izgovori zavete Jovani na venčanju jer je znala šta je uradila.

Matora i Anita su izgovorile sudbonosno “da” 11. jula u Crnoj Gori. Na svadbi se desila svađa između Sandre Rešić, Ermine Pašović i Anite. Stanojlovićeva je sinoć tokom emisije “Pretres nedelje” optužila Erminu i Sandru da su obe bile sa Vuk Mobom i da se zato dogodio sukob. Sada se tim povodom oglasila i Ermina i objavila je prepisku sa Matorom na dan venčanja u kojoj se vidi da je Jovana smiruje. Ermina se iznervirala što joj Anita pakuje aferu sa reperom, pa je odmah odreagovala.

Ermina je poručila da nije tajna da je ona u dobrim odnosima sa Vuk Mobom, a kao razlog svađe sa Anitom je navela šminku.

– Eh ovako, očigledno ne može drugačije! Dva dana pred svadbu sam ja već bila u Baru – Kod Vuka i njegove mame i to nije tajna da živim kod njih kada sam u Beogradu, više puta sam to govorila u emisijama. Noć pred svadbu sam okačila stori iz auta kako idemo u Budvu: Desingerica, njegova supruga, Vuk i ja. Ko je koga je**o ili je trebao?! Nije bila tema! Svađa se desila isključivo između mene i Anite vezano za šminku, zašto?! Desilo se jer je Matora platila kumi, Anitinoj tetki, Tijani Ajfon i kao Rešićki, gde sam ja rekla: “Divno, koliko se ja sećam ja šaljem svaki put šakom i kapom kada su u Zadruzi, a nisu se setili da me pitaju”. Ja ne bih ni prihvatila i tu sam ja nalepila Anitu. Nek si uvalila tetku i ostale i ko je ona da određuje sa Matorinim parama i rekla sam joj: “Rijaliti može da igra sa njima, sa mnom ne” i sasula joj sve u lice – napisala je vidno besna Ermina.

Bivša zadrugarka je potom objavila prepisku između nje i Matore koja je nastala na dan Jovanine i Anitine svadbe.

– Samo ćuti i dođi ovde – napisala je Jovana.

– Potopila bih je u bazen Jovana – odgovorila je Ermina.

– Slušaj, na mojoj svadbi ima da ćutiš i da trpiš. To mi je žena, neću reč da čujem. Šta imaš kaži meni – odgovorila je Matora.

– Sve najbolje! Izvinila sam se zbog tebe inače se ne bih izvinila da mi je rođena majka jer sam ja 100 odsto u pravu – napisala je Ermina.

– Moja svadba. Ćuti i ne s*ri. Je l treba da te molim? Ne s*ri više. Dođi dole i javi se – napisala je Matora.

Izvor: srbijadanas.com