Obrisala pod sa dostojanstvom Marka Markovića – zadrugari je podržali u gaženju: Crnogorac ponižen nikad gore


“A što si ti mutava plovka?”


Tokom emsiije ‘Gledanje snimaka’ Marko Marković i Žana Đorđević ušli su raspravu. Naime, Žana je zamerila Marku što nikada ne ustaje i ne govori svoje mišljenje.

– Ovo smo već videli. On je napravio novu taktiku. Želi da nadmaši Filipa Cara. Ovo je sad njihovo nadmašivanje. Ja sam sinoć pričao u sobi, devojke se nadmeću, meni su one sve iste, nadmeću se koja će da ima poljubac i pol** odnos. Oni ih vrte. Filipu radi sad ego, jer mu je došao klinac koji će sve to da poruši. On daje svaki dan novi zadatak Bilalu, a one su toliko lake – govorio je Ivan.

– Ja sa Milicom volim da se našalim – rekao je Car.

– On i ja možemo da se našalimo, meni je sad stvarno svejedno, nemam isti osećaj, sviđa mi se Bilal – rekla je Milica.

Zadruga 6

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Sad ona ovo namerno radi pred Majom – kazala je Ivana.

– Mislim da je ova tema sa Milicom i Bilalom gotova. Ona se takođe šali i na svoj račun. Meni je ona smešan trofej da se ja sa njom kao takmičim sa Bilalom. Kao nije hteo ja rekao gde si milkača ona odmah pojurila. Aleksandra mu je bila namera, od prvog momenta. To bi mu bio najozbiljniji trofej posle Maje – govorio je Car.

Svaka ovde pokazuje šta jeste, meni je ovo presmešno da slušam, ja kući imam ćerku. On je kao razglednica, prelep a nema tona, kao mutava plovka. Ne znam što se on ustručava, koga se plaši – rekla je Žana.

– A što se on pravi kao mutava plovka? – upitala je Ivana.

– Stvarno mi je drag, ja njega ne mogu da teram na nešto. Mislim da ima mnogo toga da pokaže ali da pravi sebe na budalu – kazala je Žana.

Zadruga 6

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sa njom komentarišem mnoge stvari i ona zna da ja izbegavam stvari da ne bih sebi napravio veći problem.

– Neću da iskažem stav jer ovde kad kažeš nekome istinu njih to zaboli i krenu da napadaju – rekao je Marko.

– Ne možeš da mumlaš sebi u bradu. Ustaneš i kažeš sve što imaš. Bude li nastavio ovako, ja sa njim neću više da komuniciram – govorila je Žana.

– Ti njemu daješ kočnicu da on ne kaže neke stvari, nek ustane i kaže šta zna, vi se nemojte upaliti. Čovek je već rekao stavri sa strane a neće za stolom. On nije nikad bio takav momak. Meni bi bilo okej da on to ne kaže ni sa strane ni za stolom. Nikad nisam bio sam Žanom. – kazao je Car.

Detaljnije u video prilogu.

Izvor: srbijadanas.com