OBRISALA SVE! Ana Rajković USRED AFERE donela odluku – Supruga našeg golmana šokirala POTEZOM!


Poslednjih dana je u žiži interesovanja.


Bivša manekenka i supruga golmana naše reprezentacije Predraga Rajkovića, Ana Rajković, poslednjih nedelja našla se u žiži javnosti, zbog raznih optužbi da je neverna svom mužu.

Ana je u nekoliko navrata demantovala ove navode, postavljajući ljubavne fotografije sa svojim suprugom, a danas je sa svojim objavama otišla korak dalje.

Ona se odlučila na pomalo radikalan potez, kako je sama rekla preko noći, odnosno, odlučila je da skine čak osam tetovaža sa svog tela. Snimke samog procesa uklanjanja tetovaža laserom je objavila na svom Instagramu, uz detaljno objašnjenje kako tretman izgleda, da li je bolan, kao i zašto se odlučila da ukloni sve tetovaže osim dve koje su posvećene njenoj deci.

Predrag Rajković, Ana Rajković

Predrag Rajković, Ana Rajković
Foto: Instagram prinscreen/rajkovic__ana

– Preživela sam, stvarno ne boli, džabe sam se prestravila. Bukvalno se ovako nisam plašila kad sam išla na porođaj. Jako se brzo skida. Moje tetovaže su male, ali imam jedno sedam, osam za skidanje. Kao devojka sam volela da imam raznorazne tetovaže, malo mi je to sad dosadilo, tako da sam sad odlučila da uklonim sve tetovaže sem dve koje su namenjene mojoj deci – rekla je Ana Rajković.

Izvor: srbijadanas.com

Advertisements