OD OVE CIFRE NEĆE VAM BITI DOBRO: Evo KOLIKO je na ličnoj drami ZARADILA porodica Đogani u “Zadruzi”


Brutalan iznos!


Mesecima se u rijalitiju “Zadruga 3” odvija prava porodična havarija, i dok građani Srbije prate sve nervne slomove zadrugara, oni od toga inkasiraju pozamašnu svotu novca – zarađenu na ličnoj drami.

Među glavnim akterima je Luna Đogani, koja je prolila more suza što zbog roditelja, što zbog dečka. Nije se borila za glavnu nagradu, a kako se šuška, njen honorar za četiri meseca boravka u rijalitiju iznosi čak 100.000 evra. Kad se tome pridoda 40.000 evra i automobil vredan 19.000 evra koje je dobila u prvoj sezoni “Zadruge”, kao i 170.000 evra i pobeda u drugoj “Zadruzi”, suma uopšte nije mala.

Od toga je pazarila stan u prestižnom delu Beograda i ulagala u pevačku karijeru, ali spekulisalo se da je ipak ušla u dugove. Ubrzo nakon Lune, u rijaliti se uselila i njena majka Anabela Atijas koja je, prema pisanjima medija, za to dobila honorar od 150.000 evra. Anabela je takođe priznala da je u rijaliti ušla zbog finansijskih problema. Sa druge strane, Gagi Đogani je dogovorio da uzme nešto manje novca od ćerke i bivše supruge. Kako se piše, on zarađuje 2.000 evra nedeljno, te će iz “Zadruge 3” izaći bogatiji za oko 80.000 evra honorara.

Anabela, Gagi

Anabela, Gagi
Foto: Youtube printscreen/Anabela Official

Lunin dečko Marko Miljković u “Zadrugu 3” ušao je navodno za honorar od 50.000 evra, te je i on dobio priliku da se lepo opari od rijalitija.

Marko i Luna

Marko i Luna
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Izvor: srbijadanas.com