Od POVRATKA na TV Pink sve se promenilo: Anđela Đuričić sada poslala JAVNU PORUKU – Svi joj kliču i kažu “BRAVO”


Ovaj njen gest svi sada komentarišu.


Anđela Đuričić, otkako je zakopala ratne sekire sa TV Pink i produkcijom rijalitija “Zadruga” čiji je učesnik bila u jednoj od prethodnih sezona, ponovo je u samom centru medijskog zbivanja.

Sada se oglasila putem svog Instagram profila, želevši da javno svim pripadnicima muslimanske veroispovesti čestita njima važan datum.

– Bajram Šerif Mubarek Olsun – napisala je Anđela Đuričić poruku koju je podelila na Instagram stori.

Podsetimo, Anđela Đuričić je pre izvesnog vremena prekinula saradnju sa jednom televizijskom kućom, te odlučila da malo ustukne kada su mediji u pitanju.

Nedavno smo imali priliku da vidimo  da je Đuričićeva zakopala “ratne” sekire sa TV Pink, budući da se pojavila pred kamerama ružičaste televizije nakon duže pauze.

Naravno, moramo da istaknemo da ne postoje nikakve potvrđene informacije da se Anđela posvađala sa čelnim ljudima, već je samo reč o spekulacijama koje su nastale onda kada je prešla na konkurentsku televiziju.

No, sada je potpuno jasna situacija, Crnogorka je u dobrim odnosima sa čelnicima TV Pink. A sama činjenica da je nastavila dalje i sve ružno iza sebe, dovelo je do toga da joj njeni fanovi kliču i dive joj se što je smogla snage da bude ono što jeste – jaka devojka.

Izvor: srbijadanas.com