OD*EBITE OD MENE! Strava i srdžba u Zadruzi – nakon dana ispunjenog TUČAMA dogodilo se i… ZA IME SVETA!!! (VIDEO)


Neverica.


Nakon što su stanovnci Bele kuće proveli nekoliko sati vredno i posvetili snimanju serije, Veliki šef je poslao pismo kojim ih je obavestio da je vreme da se održi porodični sastanak kako bi se predupredilo da ne dođe do većih problema.

– Dragi zadrugari, već ste do sada navikli da je održavanje porodičnih sastanaka sastavni deo vaših života i da je veoma važno da na ovim sastanicima budete iskreni i otvoreni. Važno je da nejasne situacije i neraščišćene situacije kako bi zadruga mogla da funkciioniše. Kako se ova nedelja bliži kraju, kakvi su vaši utisci o vođi, da li imate neke sugestije na rad, ko doprinosi lošim međuljudskim odnosima… Treba da prokomentarišete šta vam smeta i čije ponašanje ugrožava kolektiv. Takođe, trebalo bi da rešite i tekuće probleme – pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

d

Većina zadrugara nije imala zamerke na vođstvo Jovane Tomić Matore i smatraju da se odlično snašla u ovoj ulozi. Svi su javno poželeli dobrodošlicu novim ukućanima Bebi Dol i Dušku Radonjiću, a potom se dotakli situacija koji su obeležili prethodne dane. 

Bane Čolak je primetio da je Miljana Kulić “bacila oko” na Andrijaninog tatu, Duška, a to su primetili i ostali ukućani. To je nju jako iznerviralo, pa je digla veliku halabuku.

– Mislim da je Maca bacila oko na gospodina Duška i da će biti veoma zanimljivo u narednim danima, šta će se tu dešavati. I Miljana je bacila oko, ali ona je trudna pa nećemo to uzeti za ozbiljno. Mogu ja reći za još jednu osobu, jedna vragolanka, ali neću otkriti – zaintrigirao je Bane Čolak.

– Odje*ite od mene. Ne lupetajte gluposti. Nemojte da stavljate u isti koš mene sa Macom. Kakav čovek, ja sam se šalila. Nemojte mene da mešate u to. Sram vas bilo, nemojte to da radite. Ne dovodite me u takvu situaciju da se osećam loše – bila je besna Miljana.