ODMAH DISKVALIFIKOVATI! Nakon LUPANJA I UNIŠTAVANJA inventara uz pokušaj BEGA… ODLUKA, nema nazad!


Ovo je neoprostivo!


Rijaliti Zadruga još uvek se zahuhtava, a mnogi bivši zadrugari sa kojima smo imali priliku da razgovaramo, rekli su nam da rijaliti počinje nakon tri meseca.

Ono što smo mi primetili je da mnogi učesnici još uvek nemaju razvijen cilj i plan u Zadruzi, pa vrlo često koriste instant rešenja kako bi privukli pažnju i malo se izdvojili iz mase dosadnih priča.

Zbog toga mnogi fingiraju svoje beskstvo. Sve počne sa žalbama koje imaju na račun produkcije, a onda prelaze na lomljenje inventara i pokušaja nasilnog bega iz rijalitija, koji je sudeći po dosadašnjim ishodima, čista laž. Imali smo nekoliko puta pokušaj bega Dalile i Dejana, a sinoć i Ermine i Baneta Čolaka. Ranije su i MIljana i Zola govorili o bekstvu. Niko od ovih učesnika nije zaista sve to i uradio, a da žele mogli bi izaći i bez bilo kave pompe.

Zadruga

– Zašto su vrata zaključana, svi zadrugari su potpisali ugovore zanju za prava, obaveze, pa ko voli nek izvoli, da napomenem zadrugar koji napusti ceni stol, kao hoće napolje i počne da lupa i uništava inventar, odmah diskvalifikovati i nema vraćanja – pisalo je u jednom od komentara gledalaca koji su takođe primetili ovu pojavu.

Zadruga