ODMAH LUDNICA! Tek što je UŠAO u vilu Gasttozz je uradio nešto BIZARNO! A onda – DIRLJIV govor! (VIDEO)


Dupli šampion Parova ostavio jak utisak.


U luksuznoj zemunskoj vili sinoć je počela deveta sezona rijalitija “Parovi”, a jedan od njenih učesnika biće i dupli pobednik ovog šou programa, Nenad Marinković Gastoz.

On je odmah na početku želeo da istakne da se uopšte ne šali i da gledaoci od njega mogu da očekuju šou. Umesto da je ušao poput svih učesnika i počeo da se pozdravlja sa prisutnima, on se najpre prošetao kroz vilu u kojoj je u više sezona bio dominantan takmičar, a tek onda počeo da se rukuje sa svima. Tom prilikom on se predstavljao kao Dragan, Rade, i navodio druga izmišljena imena, ali kada je prestao da se izmotava, usledio je dirljiv govor.

– Ne želim da niko u ovoj državi, a i dalje za “Parove” i Hepi televziju kaže da su dno dna. Ova televizija je meni dala sve. I zato to teško prihvatam. Hoću da popravimo sve. Zato sam i došao ovde. Bilo je ružnih stvari, psovanja, ja tebi j. mater. Hoću da svetlimo! Hoću da se smejemo! Hoću da se sprdamo! Previše je odvratno! Nas gledaju i deca! Kad mi dođe klinac od devet godina, i kaže hoću da se slikamo, gledao sam te u Parovima… A mi svašta pričamo… Neću niko da kažem da smo bruka i sramota. Jesmo li mi sposobni za to? Neću da bude na Jutjubu snimci nekog lošeg ponašanja! – rekao je Gastoz.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u videu: