ODVRATNO! DISKVALIFIKACIJA?! VUYA URINIRAO PO POŽGAJU I NJEGOVOJ SUPRUZI!!!ŠTA SE OVO DEŠAVA!?UŽAS!!


Šta vi mislite o ovome!? Ostavite komentar.


Veći deo gledališta večeras je prisustvovalo jednom peverznom činu koji je sproveo Goran Vujičić “Vuya”.

Naime, nakon što je u vilu ušla Ivana Požgaj koju je prvo njen suprug dočekao “na nož” te tražio da mu se objasni zašto je ušla i zašto mu radi to što mu radi desilo nešto što se do sada nije nikada desilo u rijalitiju, makar na ovaj način.

Nakon što su seli u dvorište vile i započeli svoju diskusiju koja je vodila ka međusobnom razumevanju, Vuya je došao na ideju da ih isprovocira te je dobio odobrenje voditeljke kako bi show bio još zanimljiviji ali ono što je on uradio niko nije mislio da će uraditi.

Kada je izašao i stao pokrej stola za kojim su sedeli Ivana i Aleksandar, Vuya je izvadio svoj polni organ i počeo da urinira po njima što je prepalo milione gledalaca.

Kada je to videla, Ivana je počela da vrišti a Požgaj ju je sklanjao da bi Vuya išao za njima sa svojim polnim organom u rukama.

Produkcija je brzo reagovala te je sprovela Vuju u izolaciju i kaznila ga sa još 500 eura i direktnom nominacijom ali to nije sve. Do kraja večeri i sutrašnjeg dana produkcija će se kako je voditeljka najavila, naknadno izjasniti i vrlo verovatno diskvalifikovati Gorana Vujičića Vuyu.