“Odvukli bi je u podrum i UBILI JE IZ MRŽNJE” Aneli ugrožena bezbednost zbog OVOGA, jezivi detalji isplivali na videlo


Anelina majka nije imala lepe reči za zeta i celu njegovu porodicu.


Majka rijaliti učesnice Aneli Ahmić, Jasna Ahmić, gostovala je u jednoj emisiji gde je otvoreno govorila o svom bivšem zetu Asminu Durdžiću i njegovom odnosu sa njegovom ćerkicom Norom.

Jasna je pre svega izjavila da je zgrožena objavom Asminovog oca, Mustafe na njegovom Fejsbuk nalogu.

Jasmina Ahmić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ja ću sad reći jednu užasnu stvar…Ona kada bi otišla i videla se s njima, njegov otac i on bi je odvukli upodrum i ubili zbog tolike mržnje, besa i užasa. Imam dobar razlog zašto to govorim, ja sam u to ubeđena – rekla je Jasmina.

Snimak pogledajte klikom na video ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

– Pisala mi je gospođa sinoć koja prati na Fejsbuku Mustafu, on je napisao da je on snimao dok je njegov sin orgijao. Kakvo je to ludilo mozga?! – rekla je Anelina majka.

– Kako reagujete na izjave Asminove porodice, jedna je izazvala burne reakcije… On je tada rekao: “Jedno unuče, manje, više” – pitala je voditeljka.

– To je užasna izjava, ali me ni sekunde nije šokirala, jer su to takvi ljudi… Nikada mu ni oca ni majku nisam upoznala, samo sam jedanput upoznala sestru na pet minuta i brata. Naletela sam na njegovu izjavu: “Ja mojoj bivšoj nevesti opraštam…”, to su gluposti, danas jedno, sutra drugo. Priča bolesne budalaštine – rekla je ona.

– Da li neko Asminu preti? – pitala je voditeljka.

– Od moje porodice niko, moj sin se ne petlja. Trošio je delove novca za raznorazne stvari, kao i sada, mora da pokaže da ima nešto novca, tuđeg novca. Kada bi Aneli sama bila kod kuće, ona mi je pričala: “On ne sme sam na pumpu da ode, pokupimo malu i svi idemo”, ni smeće ne sme sam da baci. Nije mi padalo na pamet da nešto može da bude ovako. Imala sam osećaj da je on nekako uz nju. U nekoliko navrata sam joj rekla da se vrati kući, spakuje stvari i dođe, zbog nekih svađa, vređanja, pa je to i uradila, došla mi je trudna – rekla je Jasna.

Asmin Durdžić
Izvor: srbijadanas.com