“Ogadio mi se, terao me je da…” Aneli otkrila PRLJAV VEŠ iz veze sa Janjušem, on joj brutalno UZVRATIO – rat bivših partnera


Ahmićeva da može da vrati vreme nikad ne bi bila sa košarkašem. On ne može da veruje šta njegova bivša devojka priča o njemu nakon raskida.


Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić obeležili su “Elitu” svojim turbulentnim odnosom. Njih dvoje čas raskidaju, a čas među njima cveta ljubav.

Aneli je noćas tokom “Pretresa nedelje” progovorila o njihovom odnosu. Rešila je da stavi tačku na njihovu romansu, a onda je došlo do sukoba među njima.

– Ajde da čujemo šta se sve izdešavalo, bili ste ispod prekrivača, ti si i plakala, šta se desilo sve? Zar nije trebalo neko vreme da prođe posle svih uvreda? – rekao je Milan.

– On mene više u životu ne zanima. Dolazio je do mog kreveta, obilazio me, manipulisao je sa mnom. Ja sam imala insomniju, nisam ni spavala tih dana pa sam i bila umorna. Dolazio je i muvao se sa mnom. Posle tih reči samo mi je bilo u glavi da ga otkačim. On želi kao da dominira sa mnom, da radim sve što poželi. Ja sam opet pristala na sve to, ja nisam htela da popustim u razgovoru. Meni se sve ogadilo oko njega, on govori o meni samo laži. Da sam nifomanka i ostalo, on je osoba koja je htela se*s i da radim nešto što on želi. Ja ne mogu da kažem da nisam osetila ljubav sa njegove strane, ali koja je njemu bila korist od toga ja ne znam. On je iskoristio najmanju sitnicu kako bi rekao da ja flertujem sa Munjom i kako bi mene predstavio najgorom – rekla je Aneli.

– Koliko ova devojka laže, ovo je patološki lažov – rekao je Janjuš.

– Nikakvu više emociju prema njemu nemam – rekla je Aneli, pa prokomentarisala odluku Maje Marinković da pošalje Janjuša i Jovanu Cvijanović u izolaciju:

– Majin izbor mi je očekivan, itekako mislim da ima nešto između Jovane i njega, itekako je pokušao da je izmanipuliše i dogovarao odnos sa njom. Da mi je vratiti vreme nikad ne bih bila sa njim, odvratan mi je sad – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com