OGLASILA SE KSENIJA KRANJEC U VEZI NOVE DRAME: Ksenija Kranjec demantovala napade od Jelene Krunic.


Nije ćutala!


Juče je Jelena Krunić na svom instagram profilu javno objavila da gasi svoj OF profil.

Ona je javno na svom profilu objavila broj od Ksenije Kranjec i napisala je da ona jeftino daje usluge gde je ona narušila privatnost svoje bivše drugarice.

Naš portal je dobio demant od Ksenije Kranjeć gde će javno da vam iskaže svoje mislenje u vezi Jelen Krunic.

Isto tako kako nam je rečeno sa dokazima da Jelena Krunić duguje neke pare, a javno pred ljudima priča za druge.
A ovo nam je rekla Ksenija u svoj demant:
– Zavisnica koja se nikad nece izljeciti od substanci koje konzumira . Nista nije uradila od zivota i nikog nema . Uvek kad od svih tih substanci utripuje sebi nesto , napravi rosvaj na instagramu . Poznata je po svadji sa svima , da ne nabrajam ( Andjela V , Tara , Zorica , Kija K i 100 drugih ) . Propala je do kraja . Jedina moc( sto ona misli da ima ) sto jој je kao ostala je instagram gde tripuje da sa objavljivanjem lazi imat nesto od toga a da ne komentarisem kako ona objavljiva osobne podatke svih nas i sve ostalo . A 5 ljudi joj pogleda story sve drugo je fejk . Nadrdana , sama , nesrecna i jako jako losa osoba je ona , ali uvek se vadi na sve njene neuspehe da smo svi drugi krivi . Nema njoj pomoci – za nju je bolje da se izbrise iz drustvenih mreza i pocinje radit u nekom selu gde jo niko ne zna . Al teško , jer sva njena glupost prosirena je celom svetom. I nikome nebi pozelela da ima bilo kakvo vezu sa njom jer je 24/7 depresivna , pospana , ljuta i nesrecna . Sa njom imat posla – nedaj boze nikome . Ali opet na sve sto je uradila ja nju žalim od srca , jer isto je to kao da pričam o nekom na ulici bez obuće i hrane – zaboli me srce pa mislim da sam dovoljno rekla o njoj . Takve kao ona trebamo izbjegavati i ako se desi neki rusvaj sa takvim , samo ostaviti na miru ili nazvat hitnu . Jer to nije za policiju , to je za Lazara.
Isto tako Ksenija je imala da poruči ljudima koji joj se javljaju na instagram u vezi Jelene i celoj situaciji:
Da se niko ne javlja nazad na instagram u vezi nje jer je toliko nebitna da bi bilo stetno za instagram da neko drami u vezi Krunicke . To je znak da je PROPALA
A u nastavku teksta možete i da pročitate gde je Jelena dužna novac.