OGLASILO SE TUŽILAŠTVO I CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Subotićki preti ŽESTOKA KAZNA, stanje ALARMANTNO


Dete je u pitanju.


Aleksandra Subotić bi uskoro mogla da se nađe iza rešetaka zbog nasilničkog ponašanja, jer je nokautirala Minu Vrbaški, a dva dana nakon toga pokušala ilegalno da upadne na posed TV Pink, u čemu joj je saučesnik bio Nemanja Tošić.

Kako piše “Srpski telegraf”, RTV Pink će shodno zakonu podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandre, a budući da je za dela koja joj se stavljaju na teret zaprećena kazna do pet godina zatvora, Subotićka koja se trenutno nalazi u bekstvu, bi mogla da završi u zatvoru.

– Aleksandra je, revoltirana zbog Davida, pokušala da upadne u rijaliti, ali je sada shvatila da se previše zaigrala. Ona zna da joj zbog svega što je uradila preti kazna I odlučila je da pobegne, iako je nakon incidenta bila na informativnom razgovoru u policiji. Ne kaje se što je pretukla Minu za Božić, kao što je I sama rekla – kaže za ovaj list izvor I konstatuje da je Aleksandra već počela da traži advokata.

– Ona je svesna da je pred milionima pretukla Minu I da je za to delo zaprećena kazna zatvora. Ona sada traži advokata, jer je samo pitanje vremena kada će biti privedena. Pored toga što je počinila nekoliko prekršajnih I krivičnih dela, Aleksandra se plaši I reakcije Centra za socijalni rad, jer postoji mogućnost da joj oduzmu ćerku nakon incidenta. Na velikim je mukama I ne zna kako da postupi u delikatnoj situaciji za koju je sama kriva – zaključuje izvor.

https://www.instagram.com/p/Bsb35-YH8ui/?utm_source=ig_embed

Poznati advokat Gvozden Grgur tvrdi da Aleksandri zbog napada koji se dogodio uživo u programu, a u kome je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, preti I do pet godina zatvora.

– Kazna za nasilničko ponašanje ide do pet godina zatvora. Budući da je Aleksandra na Minu nasrnula javno , njoj sigurno preti kazna koja će se klasifikovati na određeni način. To što je Aleksandra došla do kapije Zadruge nije krivično delo, a ako je istina kao što je izašlo u javnost, da je pretila I fizički nasrtala na organizatore, I u tom slučaju joj preti kazna. Za ugrožavanje sigurnosti, odnosno upad u Imaginarijum, po zakonu je zaprećena kazna do godinu dana zatvora, što je lakše krivično delo – zaključuje advokat.

https://www.instagram.com/p/Bm_mBr_F7Gd/?utm_source=ig_embed

Tužilaštvo je za Srpski telegraf potvrdilo da će istražiti ovaj slučaj i da će uraditi sve što je potrebno kako bi se utvrdile okolnosti ovog incidenta, odnosno da će akteri biti pozvani na razgovor. Aleksandra Subotić se još uvek nije oglašavala ovim povodom.