OGORČEN NA NAJLEPŠI PAR: Evo zašto je Miki NJIH DVOJE izabrao za potrčka! Nije MOBILNI, al je IZDAJA

Surovo, a nekad ih je gotivio mnogo!

Tradicija je već u Zadruzi da novi vođa ponedeljkom uveče izabere sebi potrčke, odnosno osobe koje će uvek biti uz njega i raditi sve što od njih traži. Takođe, vođa bira i omiljenu osobu, koja uživa posebne privilegije tokom njegove vladavine, a jedna od njih je i da spava u hotelu.

Mina Vrbaški, koja je sinoć napustila rijaliti, na mesto vođe postavila je Mikija Đuričića. On je večeras morao da napravi težak izbor i odluči ko će ove nedelje spavati u izolaciji.

– Po po mom mišljenju najgore izdaje su Lunina i Teodorina. Jednoj za spot, drugoj da se čuje sa majkom. Bora i ja priznajemo da smo prevaranti, ali od vas poštenih ne možemo da dođemo na red. Prvi potrčko će biti Teodora zbog toga što je dala informaciju koja nije bila potpuna. Zbog spota je izdala tajnu, a i da je zbog bilo čega, to je ružno. I ja možda znam dosta tajni ovde, ali da idem kod Drveta da kažem tajnu, to je po meni džukački. Drugog potrčka zaista nemam, a pošto je gospodin izrazio želju, neka on ide, ja ću ga staviti, ali neću te glasati da ideš kući – bio je rečit Miki.

Thank you ❤❤

A post shared by ? TeodoRa Official (@teodoradzehverovic) on

Međutim, kako je Miki danas pričao da će postaviti Teodoru za potrčka, on je morao da promeni svoju odluku, te je rekao da će to onda biti Anđelo Ranković.

– Što se tiče njega, videće da sam uvek pričao da je dobar momak, jedino što mislim da je pogubio konce, ali to je zato što je zaljubljen, te mu opraštam. Nekad ume da živčani, ali ima kvalitete – rekao je Miki.

– Hvala ti na lepim rečima, ali ja mogu da ti kažem da sam razočaran zbog tvog izbora sada. Meni je krivo što si tako odlučio, ja sam zaljubljen, naravno da sam se obradovao kad je odlučeno da ona ostane.

Slepping beauty ??

A post shared by ? TeodoRa Official (@teodoradzehverovic) on

Kako je ceo ovaj izbor izgledao, pogledajte u snimku ispod: