“Ološ pokvarena i satkana od zla” – Anitin postupak ujedinio gledaoce u zgražavanju i osudi: Ništa joj nije sveto

Anita je veoma mlada ušla u rijaliti sferu i tu je stekla ime kao jedna od najlepših prirodnih devojaka koje su kročile među zidove Šimanovaca. Ipak, mnogi joj zameraju brzopletost i otrovan jezik, Tako je bilo i ovaj put kada je na vrlo nizak način komentarisala Bojanu Pavlović.


Anita Stanojlović i Bojana Pavlović se svađaju već mesecima. Njih dve u svom sukobu ne prezaju ni od toga da komentarišu i vređaju članove porodice jedna drugoj. Mnogi misle da je Bojana bacila oko na Aniti dok je još bila sa Matorom u braku, a da je zapravo postala ogorčena u trenutku kada se Stanojlovićeva vratuila muškarcima.

Ipak, nove uvrede koje su se dogodile u pauzi snimanja emisije “Pitanja novinara” su zatekle mnoge, te su one postale predmet komentarisanja na društvenim mrežama.

Bojana je prvo komentarisala kako je Anita jako loša majka te da ne brine o svome detetu.

– Gde ti je dete? Ko ti čuva dete? – pitala je Bojana.

– Moja mamica ga čuva – istakla je Anita, a potom su usledile reči koje su zgorzile.

– Ja mislim da bi ti trebalo da iznajmiš mamicu, pošto ja, hvala bogu, imam živu i zdravu majku  – rekla je surovo Anita.

Podsećamo, Bojana Pavlović je vrlo brzo nakon ulaska u elitu ispričala svoju tužnu životnu priču i kako ej odarsla u domu za nezbrinutu decu. Mnogi smatraju da je Anitin komentar bio previše surov.

Ispod snimka su se nizali samo negativni komentari: “Užasna umišljena zlobnica! Tako mlada,a tako zla!”,  “Zlo jedno obicna smećarka”, “Ološ pokvarena i satkana od zla”, “Ološ mala mandovka je teško zlo! Ona nekom kaže da je monstrum? Ona i njen ‘dečko ‘ kad je live onda su ‘fini ‘ A preostali deo dana vređaju najmonstruoznije sve učesnike posebno žene! Fuj dva zla” – samo su neki od komentari.

Detaljnije u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo_realno6_

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements