“OLOŠI SE PRONALAZE IZMEĐU SEBE!” Žestoka PLJUVAČINA po Nenadu Aleksiću Ša: “Žao mi ga je!”


“Takva osoba nije ni za zdravo da mu kažes, užas!”


Nakon što je Tara Simov diskvalifikovana zbog svog ponašanja iz Zadruge, Monika Jovanovski se vrlo brzo zbližila sa Nenadom Aleksićem Ša.

Nakon samo nekoliko dana, njih dvoje su počeli da se udaljavaju. Martina Petrović se vratila u “Baražu”, pa je po diskvalifikaciji Simove, počela sve prisniji odnos sa Ša. Oni su razrešili sve račune, pa su počeli da se druže.

Ovom prilikom, oglasila se Monikina drugarica, Marija Luisa, koja je bila voljna da prokomentariše udaljavanje Ša i njene prijateljice, odnos Martine i repera, kao i da li je Petrovićeva uzrok njihovog udaljavanja.

Monika Jovanovska

Monika Jovanovska
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

– Nemam šta komentarisati dotičnog gospodina. Monika je dobro uradila što nema komunikaciju sa njim, takva osoba nije ni za zdravo da mu kažes, užas! A što se tiče odnosa Martine i dotičnog, odvratno sa njegove strane, a još odvratnije je sa njene, ali ja mislim da se ološi pronalaze između sebe… Ne mislim da je ona uzrok što se udaljio od Monike. On, greota jedna, ne zna gde udara, žao mi je tog čoveka iskreno – rekla je Marija.

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

Kako je Monika sama izjavila da se razočarala u Ša, te da je Dino Dizdarević njen tip muškaraca, njena drugarica kaže da je sigurna da Jovanovska ne bi bila s njim u emotivnom odnosu.

– Da, sigurna sam da je ga je Monika otpisala skroz zbog toga i, onako, makla se i utišala, jer nema razloga više da bude unutra. Vidim da praktikuje moje savete, rekla sam joj ako želi da izađe, samo neka se utiša, nek je nema i ispašćeš. Njoj je sigurno dosadilo tamo, videla sa kakvim ološima ima posla, ne želi to da trpi. Dino joj se više sviđa fizički, samo kao muškarac, ništa drugo, ona nikad ne bi bila s njim, jer je nervira (smeh) – govori drugarica Monike Jovanovske za Pink.rs.

Izvor: srbijadanas.com