“ON JE DEGENERIK, VEĆI DEGENERIK OD NJEGA NE POSTOJI” – Marija Kulić o NOVOM SKANDALU i o Bebici


Nije joj najlakše.


Sinoć je u “Zadruzi” došlo do žestokog sukoba Ivana Marinkovića, oca deteta Miljane Kulić, i njenog aktuelnog dečka Nenada Macanovića Bebice, a u sve se umešala i njena majka Marija Kulić. Očekivano, zauzela je stranu trenutnog “zeta”, dok za Marinkovića neće ni da čuje.

Nju je izrevoltirao Marinkovićev komentar sinoć, za crnim stolom, na koji ni Bebica nije ostao imun.

– Mislim da je Bebica ozbiljan degnerisani parazit, ja se plašim ovakvih ljudi. To je patologija. O Miljani se svašta pričalo, a je ona mučena majka, sama, a sada misle da ona nije normalna. Ne znam šta da kažem, porodica se širi. I Siniša i Marija vole MIljanu, ali ne mogu da je obuzdaju, a Bog im je dao Bebicu da im pomogne. On ostavio svoj ngrad grad porodicu i otišao u Niš – rekao je Ivan, povodom čijih se reči za Pink.rs oglasila Marija Kulić.

– Degenerik je on, veći degenerik od njega ne postoji jer mišljenje čoveka koji je ostavio dva deteta ne može da se uvaži. Nezainteresovan je kako za jedno, tako za drugo – ponovila je Marija.

Zadruga 6

– Kaže da je Miljana nenormalna i bolesna, a gledao ju je nekada u rijalitiju u kom je učestvovala. Njihov odnos desio se godinu dana kasnije. Ako je posumnjao u njeno zdravstveno stanje i normalnost, zbog čega je ušao u vezu sa njom?! Ja sam joj govorila da se sklanja od njega, da hoće samo igru, da pravi rijaliti priču. Međutim, on me je u tim razgovorima demantovao, govorio da je voli, da se zaljubio u nju. Rekla sam joj da se skloni, da me posluša, a posle mesec dana se desilo da, posle trećeg seksualnog odnosa, ona zatrudni. Zašto je imao odnose sa devojkom za koju je smatrao da je nenormalna?! – upitala se Miljanina majka.

Zadruga 6

Ona je, takođe, objasnila da Bebica i Ivan nikako ne mogu da se uporede.

– Nenad ima mnogo veće sposobnosti i kvalitete od Ivana Marinkovića. Pametniji je milion puta, dokazao je brojnim primerima to, pa i time koliko je zarađivao dok je bio sa ocem u firmi… Bio je vlasnik svih firmi, potpisivao sve, bio ovlašćeno lice… Itekako je sposoban! Sposobnijeg i pametnijeg momka nisam videla od Nenada. Nema u šta se ne razume, sve zna, sve radi kako treba, odgovoran, tačan. Ivan može Nenadu samo da skine kapu i pljune mu pod prozor, pruži ruku i kaže:”Momak, alal vera za sve!”.

Izvor: srbijadanas.com