“ON JE NAJVEĆI MANIPULATOR KOGA SAM UPOZNALA” – žestoke OPTUŽBE na račun Dragojevića: Brutalna SVAĐA


Nije krila šta misli, pa je sve iznela u dugom monologu koji je iznenadio mnoge.


Ovonedeljni potrčci su Dalila Dragojević i Filip Car, a zadrugari moraju da pošalju jedno od njih dvoje u izolaciju. Voditelj Milan Milošević dao je reč Irmi Sejranić, koja je iskoruistila prilu da se žestoko potkači sa Sandrom Čaprić.

– Posmatram celu situaciju, bila sam u njenoj situaciji. Ovo što se desilo danas sa Dalilom se zapravo u njenoj glavi desilo, zapravo je došlo do ljubomore, osetila je da gubi tlo pod nogama. Konfuzija je bila produkt cele situacije i pritisak koji se dešava u momentu. Smirivala sam je jer znam kako luđakinja reaguje, jer imam istu reakciju, kad sam pod stresom – urlala je Irma.

– Ja nisam seljanka, to govori o tebi. Ja sam završila školu, elokventna sam i pametna… Umem da se spustim na njen nivo, a ona se na moj nikad neće popeti – ubacila se Čaprićeva.

– Karakter ti je seljački! Prava si seljanka! Šta se primaš? Bebo, pričam o tebi – dodala je Irma.

– Ljubomorna si bila kad sam pobedila i dobila titulu najlepše – nastavila je Sandra.

Irma Serjanić, Sandra Čaprić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Dalili se desila ljubomora, gubila je stabilnost u vezi odnosa. Osetila je navalu iste krivice koju je doživljavala od njega u prošlogodišnjim momentina. Počelo je na način kako se on obratio, on to upakuje da izgleda divno i krasno. On je najveći manipulator kog sam u životu upoznala. Ja sam neko ko ne može da morališe, nisam neko ko je moralan, ali ja to priznajem. Imam ljudske kodekse koje održavam. Ja sam danas rekla mišljenje u ovom braku i šta se dešavalo o njenom odnosu. Znala sam da će kad tad dođi vreme da se ovo desi. Ja sam Dalili davno rekla kako bi mogla da ispita situaciju, ali nije me poslušala. Drago mi je što je uradila na neki način, moram da priznam. Ja sam neko ko voli ljubav i voli da daje ljubav. Ja se saosećam i sa Dejanovim suzama, pet godinam nije malo. Znam šta je značilo pominjanje meka i Tedija. Ako si ti to već odlučila, guraj priču. Pre ili kasnije on će shvatiti da život mora ići dalje. Ne kažem da je Filip taj za tebe kog moraš da čekaš. Moraš samo da misliš da je tebi lepo. Ništa ti u životu nije garancija, samo ljubav. Sve dok traje ljubav između tebe i njega, to ti je jedina garancija. Brak, deca i sve što planiraš unapred ne predstavlja garanciju. Vozi dok tebi odgovara. Kad osetiš da nije to-to, ti nađi nekog će u tom momentu neko biti idealan za tebe. Ti si posle pet godina bila spremna za novu ljubav, da nisi bila ne bi ti se desilo. Ti si napokon sebi dozvolila ljubav. Za*ebano je kad sam sebe kažnjavaš, sama sebe emotivno sakatiš. Ti si za mene u toj situaciji bila jedan ozbiljan mazohista. Care ideš u izolaciju – pričala je Irma.

Filip Car, Dalila Dragojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com