“ON NIJE MOJ BRAT!” Dejan PRED MILIONIMA PONIZIO PORODICU: Javno PLJUVANJE “Nek’ mi MAJKU ne uzima u usta!”


“Oni se igraju rijalitija koji može ih koštati braka!”


Sinoć je umesto nominacija održana emisija “Intimna pitanja” kada su zadrugari odgovarali na već pripremljena pitanja produkcije.

U jednom od izlaganja Dejan Dragojević, koji je inače u bračnoj krizi sa Dalilom Dragojević, se našalio.

Podsetimo, Dejan je u sukobu sa Dalilom koja je priznala emocije prema Filipu Caru kao i on prema njoj.

Dalila Dragojević Dejan Dragojević

Dalila Dragojević Dejan Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Tokom priče i podsećanja Baneta Čolaka na treću sezonu, pomenut je David Dragojević, a Dejan je odjednom skočio i rekao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

– Nije to moj brat! – nasmejao se Dragojević, što je izazvalo žamor i među zadrugarima i smeh. Dejan nema pojma da se njegov brat oglasio za medije gde je komentarisao njegov “raspad braka” sa Dalilom:

David Dragojević

David Dragojević
Foto: Youtube printscreen/Red TV

– Dalila Mujić… Klasična manipulatorka, osoba koja sedi na dve stolice trenutno, Dejana drži na kvačilu, jer nije sigurna 100 posto za drugu stranu. To su njihovi bračni problemi koje oni treba da reše, znaju šta rade, oni se igraju rijalitija koji može ih koštati braka! Mene to ništa ne interesuje, samo da mi majku ne uzima usta. Jer jedina poruka koju je Dalila poslala mojoj majci jeste da zaboravi da ima sina, samo zato sto je mama rekla da nije znala da su se venčali iako je Dalilina porodica znala sve! Sada prebacuje priču na Dejana kako je njoj teško, nikada od nas se niko nije oglašavao, stalno potenciraju priču i idu u rikverc, ali onako kako njima odgovara, vidljivo da je Dejan sluđen, a ona tačno zna šta radi, šta priča, kod koga ide… Proračunata! Već od prethodnih rijalitija moja porodica je izložena blaćenju i lažima, od njihove strane i na taj način žele od sebe da naprave žrtve. Ne znam čemu to, kada nikada niko od nije pokušao da im rasturi brak – rekao je David.

David Dragojević

David Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/RED.TV

– Neshvatljivo je da Dejan na ovakav način priča o svojoj majci i porodicu, da li je moguće da niko od nas ne valja? Mama, baba, sestra, ja, ostala rodbina i prijatelji… Najbolnije mi je kada o majci priča na taj način, a bila mu je dobra do 21. godine. I da je nekada rekla nešto, to se ne iznosi u javnost i ne koristi u svrhe rijalitija, već se rešava u krugu porodice, a mama nikada nije pokušala da se meša u brak i čak dok su gradili kuću – dodao je on.

– Što se mene lično tiče, neka spašavaju brak, neka žive srećno i dugovečno 100 godina. Neka izrode petoro dece, neka im budu živa i zdrava, samo neka se mojoj majci skinu sa grbače. Sve što su izrekli na račun moje porodice, potpuna je laž! – završio je David.

Izvor: srbijadanas.com