“ONA HOĆE DA ME POVREDI” Učesnik progovorio o SKANDALOZNOM sukobu sa devojkom – Imamo jake emocije, ali…


Priznao i šta ga nervira kod nje!


Rijaliti učesnik, Marko Stefanović je razgovarao sa Drvetom Mudrosti o svojim osećanjima prema Sanji Grujić, ali i njihovim sukobima.

– Sanja i ja smo imali baš žestok sukob a naše svađe počinju oko gluposti a završe se skandalozno. Kada ona i ja pričamo normalno, sve bude ok, a u besu se takmičimo ko koga više povredi. Imamo jake emicije, ali imamo tako skandaloznu svađu, a to nas predstavlja drugačije napolju – rekao je Marko.

Marko Stefanović

Marko Stefanović
Foto: Srbija Danas

– Šta najviše zameraš Sanji? – upitalo je Drvo.

– Ja osetim kada se svađamo da krene da me vređa, ja to moram da vratim. Jer tada ona mene hoće da povredi, a tada je pokazala nešto što nije trebalo. Mnogo ružnih stvari kažemo jedno drugom a meni je to jako ružno. Deluje mi da ona nije shvatila neke stvari, jer ja ne želim da izazivam sumnju prema njoj, jer sam se ja zaljubio u nju. Moram da kažem da je meni teško kada ona plače u našim svađama, a opet ja sam drugačiji ja svoj bes iskazujem tako što polomim nešto. Meni je mnogo krivio kada je ja rasplačem. Ja mislim da je naša ljubav prava, i verujem da će pobediti sve – rekao je Marko.

Sanja Grujić, Marko Stefanović

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Imaš li neku tajnu Marko? – upitalo je Drvo.

– Ja nemam, trenutno rešavam svoj odnos sa devojkom i sa njom sam sve vreme – rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com