”ONA JE ELITNA PROSTIT*TKA, RAZARARA SVE ŠTO JE SVETO” Maja ušla u žestok okršaj sa gledateljkom!


Nije štedela reči!


Večeras su gosti u emisiji “Zadruga – narod pita” Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković i Ivana Šopić. Ovi bivši zadrugari će u toku noći odgovoriti na sva pitanja koja zanimaju gledaoce. Jedna od gledateljki imala je mnogo toga da iznese o Janjuševoj i Majinoj aferi.

– Prvo bih počela od Ivane, ona mi je bila favorit od početka, izuzetno pravedna i elokventna. Ona je odjednom počela da kalkuliše i da se kači za favorita. Kad je Janjuš stavio barijeru, ona je počela da se sveti, da pominje njegovu ženu, jer nije prihvaćeno ono što je naumila. On je muškarac, ali iznositi na televiziji da on ne živi u dobrom braku, meni se smučila tada. Ona se sa Karićem uhvatila za slamku spasa, ali nema tu mnogo ljubavi, ona samo dobro kalkuliše. A sad Maja, ona je postala dno dna, sve što je pričala za Lunu, kako ju je nazivala, da je ljubavnica, ološ, dr*lja, šta joj je radila… Ovo što je Maja sada prikazala, to je 100 puta gore od Luninih grešaka. A Janjuš je čovek koji voli kocku, hedonista čovek. Međutim, on nije kvaran, on ne shvata samo, ja verujem i sigurna sam da Janjuš zna o čemu se ovde radi. Jer on kad je hteo da kaže da mu je ovo namešteno od Miće i Maje. Ovo je dogovor Miće i Maje, ona je išla na poligraf i rekla je istinu, bilo je pipkanja, simpatija, ali kada se to razotkrilo, Janjuš je ušao u igru, da ne bi bio diskvalifikovan, jer je video da je ova ludača, prepustio se. Njegova žena da je pametna, treba da odgleda klipove i da vidi da mu je sve namešteno. Ona idiotski glumi, prvo gleda u kameru, pa se smeje, pa se svađa. Maja je talentovano glupa! Ona je elitna prostituka, Janjuše, nemoj da priđeš njoj! Spašavaj svoj brak! – ispričala je gledateljka.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

Foto: Printscreen/Tv Pink

– Ova gospođa je Lunin fan, ja sam se Luni izvinila, kao i Ivani Šopić. Takve reči možete da uputite nekome koga ste vaspitali. Nikakva priča ne može da bude nameštena čoveku od 30 i nešto godina! Ove psovke, to je prost vokabular, ja nisam na nivou primitivne gospođe. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali mislim da je ne prikladno da pričate takve reči. Poligraf stoji iza mene, moje emocije i moja osećanja su bila iskrena, a to što pokušavate da operete Janjuša sa tom pričom da mu je namešteno, želim Vam prijatnu noć – uzvratila je Maja.

– Ja sam se potresao što neće njen tata da me primi – našalio se Janjušević.

– Šta će ti ovaj ološ, ona razara sve što je sveto! – povikala je gledateljka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com