“OPERISALA SI UŠI, JER SI BILA KAO DAMBO!” Milica potkačila Maju, ona odmah UZVRATILA PALJBU: “Na čiviluku si bila!”


“Ti si shvatila da ti se sviđa kad te je polio!”


U toku emisije “Pitanja gledalaca”, voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Bilala Brajlovića.

– Kakva si seljačina, pa da polivaš Maju? – glasilo je pitanje.

– Jesam seljačina najveća. Maja je po meni u tom trenutku zaslužila više, ali to nije izgovor. Izvinio sam je se i još nekim ljudima. Ivan je rekao dobru stvar što se tiče mog alkohola, moram da stanem iza sovjih postupaka. Maji sam se izvinio. Mene to neće da spreči da budem takav kakav sam, jer ja se sebi sviđam – govorio je Bilal.

– Ja sam rekla danas kod Drveta da mislim da je to bio seljački postupak. Nisam to zaslužila. Matora i ja nismo imale lošu nameru, htele smo da podelimo pivo sa njim i da se sprdamo. Mnogi su likovali kad me je polio, a meni je to dobro stajalo, pa sam bila mis mokre majice. Međutim, vrag je oteo šalu – pričala je Maja.

– Ti si shvatila da ti se sviđa kad te je polio – dobacio je Miki.

 Okej bilo je ružno, ali ja sam dominirala celu žurku. Nije mi toliko zasmetalo jer volim haos, ja se u miru ne snalazim, u haosu funkcionišem top. Dobila sam kartu za cirkus i ponašam se u skladu sa tim. Meni je sinoć bilo top – govorila je Maja.

– Ovo su kompleksi – rekao je Mića.

 Maja i ja imamo komplekse i šta ćemo sad? – pitao je Broks.

Milica Veselinović

Milica Veselinović
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

– Bilo je bezveze, ali prihvatila sam izvinjenje. Verujem da se Milica nije dovoljno ponizila kad sa obe ruke prihvati nešto što sam ja ostavila. Ti si bila na čiviluku, dok sam ja bila u vezi. Ti si operisala uši jer si bila kao Dambo. Uvek se hvataju za moje operacije – nastavila je Marinkovićeva.

 Da sebe nisi dovela do savršenstva ne bi ni bila ovde zbog svojih kompleksa. Čekala si Marka Markovića pet godina. Ti si danas prihvatila izvinjenje – govorila je Milica.

 Naravno, nisam ga primila u krevet, za razliku od tebe. Milica se smorila što Marko nije popio dovoljno da bi je poljubio. Što ga ne uhvatiš kad je trezan? – pitala je Maja.

 Ja ne moram da tražim zadatak Drvetu, da napijem nekog da bih bila sa njim. Devojko, da li znaš na šta si ličila? Gde je tvoja glava? – pitala je Milica.

 Milica Mensurova, ne mogu prezime da joj pratim, sve bi ona operisala i skratila svoje velike glomazne uši – dodala je Maja.

Izvor: srbijadanas.com