“OPET ĆE DA PRIČA DA SU MU ISPADALA CREVA…!” PLJUVAČINA po Kristijanu: “Džentlmen koji LOMI NOSEVE…”


Haos!


Jelena Krunić, bivša rijaliti učesnica, oglasila se na svom Instagram storiju, kako bi isprozivala Kristijana Golubovića, koji ju je navodno poemnuo u lošem kontekstu.

Podsetimo, Jelena i Kristijan su se družili u rijalitiju “Farma”, te bili dobri drugari, ali sada, nakon što se osetila isprozivano, Krunićka je odlučila da mu odgovori.

– Čitaj, dobro, ti, wanna be Knele, , ja znam da ti očigledno držiš moju sliku pored kreveta da se nagledaš pred spavanje, čim ti ne izlazi Jelena Krunić iz, na verglanje, “krimi” usta, da te podsetim, pošto si možda malo postao senilan. Ovo ti nije Farma 6, turbo fejk kriminalcu, što kradeš pumpe za vodu po Kraljevu, ovo ti nije 2015. godina, ta slučaj da ti se robija i reckanje kad treba da izađeš pomešalo. ovo je 2020. vreme kada (ja bih se živa pojela od blama i zakopala) kada “opasni dečko sa asfalta Beograda” nema šta drugo nego ulazi u rijaliti gde će opet da priča kako su mu ispadala creva, a on nastavio da se bode i tuče… – počela je Krunićka, pa nastavila na sledećem storiju:

– Tako da, jedina tvoja uloga je da kao pajac i običan cirkuzant od 6.9 nastupiš na veliku scenu i kreneš da izvodiš svoje tačke medveda koji vrti tanjire, medveda koji žonglira, medveda koji ljubi ruke ženama, a kasnije ih vređa, jer je jel’ te đentlmen, možda kojoj Balerinki slomi nos u WC-u velike pozornice i nastavi sa taktikom javno/tajnog j*banja one druge iz tvog “harema” pošto si se zaigrao kao hrčak u svom koturu. Manite se više mog imena wanna be zadrugari, ući ćete u rijaliti, ne brinite, svu sreću vam želim, samo što dalje od Jelene Krunić – dodala je ona.

Kako će Kristijan odgovoriti na ove prozivke ostaje nam da saznamo…

Izvor: srbijadanas.com