OPTEREĆENA POKOJNOM KSENIJOM?! Isplivao DOKAZ iz spoljnog sveta – Ana UHODI Zvezdana, Pajčin joj rak rana!


Svima je želela da stavi do znanja samo jednu stvar.


Već je poznato da je Zvezdan Slavnić u mladosti bio u vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin, koja je za života važila za najlepšu i najpoželjniju na domaćoj estradi.

U njihovu tinejdžersku romansu upoznata je i Zvezdanova bivša nevnčana partnerka Ana Ćurčić, a sada je otkriveno i to da je Ana i pre nego što ju je Slavnić prevario u Zadruzi, pomno pratila njegov svaki korak.

Ana čak na Instagramu prati profil Ksenije Pajčin, a da stvar bude još bizarnija, ona i komentariše Ksenijine slike, pa čak i onu na kojoj je pozirala sa Zvezdanom dok se ljube.

– Ksenija i Zvezdan Slavnić 1997. godine na promociji Ksenijinog prvog albuma “Too hot to handle”, u hotelu “Interkontinental” – piše ispod fotografije.

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Osim što je lajkovala sliku, Ana je odgovarala i na komentare koji se tiču Zvezdana.

Jedan pratilac pitao se “Jel živ ovaj Zvezdan ?”

– Jeste, živ je i kod mene, što? – napisala je Ana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksenija Pajčin (@ksenija_pajcin)

Ona je i na druge komentare ostavljala emotikone srca, verovatno želeći svima da stavi do znanja da je Zvezdan u vezi sa njom.

Podsećanja radi, Slavnić je još u mlađim danima govorio o ljubavi koju je imao sa Ksenijom, a kako je istakao jednom prilikom, pevačica nije bila razlog tuče i tragedije te kobne noći kada je Zvezdan upucao mladića, budući da su brojni mediji još tada prenosili da je do svađe među njima došlo zbog pevačice.

– Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dečačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, posle se to razvlačilo“, ispričao je mlađi Slavnić.

Izvor: srbijadanas.com