OPTUŽIO JE DA JE PROSTITUTKA, ZADRUGARKA NAJAVILA TUŽBU: “Ne čekam Božiju pravdu, stići će te SUDSKA”


Nije htela da mu prećuti!


Stefan Karić je ovonedeljni vođa i danas je imao zadatak da zadrugarima podeli budžete.

– Tanju ne mogu da preskočim kad su u pitanju srednji, ne mogu da joj dam mali. Jako Vas poštujem i svaku reč koju ste mi uputili. Volim kako pevate, malo se aktivirajte – rekao je Karić.

– Hvala i hvala na gostoprimstvu juče, tebi i tvojoj porodici, osetila sam se kao u nekom filmu – odgovorila je Tanja.

– Ostali su samo mali, šta da radimo… Bane, znaš moje mišljenje o tebi, bolji si mi ove sezone, nastavi tako. Evo i za Mikija, mi svi male, Krle, ti, Miki i ja… Kad imam ja, imaš i ti. Krlence, isto mali, preživećemo. Ti si mi omiljeni lik, drago mi je što si ovde. Naše druženje će se nastaviti – krenuo je Karić, pa nastavio:

– Aleks, draga si mi, ali morao sam da ispoštujem neke osobe. Marijana, isto, ne zaslužuješ mali, ali tu smo gde smo. Mislim da si se dosta promenila. Ne trebaju ti neki odnosi ovde, nastavi kakva si do sada bila. Ne ulazi u neprirodne odnose zarad kadra. Ne pravi gluposti – istakao je Stefan.

Stefan Karić

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Mali Neveni Miličićević, kao da je pala sa Marsa, mislim da joj treba ova Franova trenerka Nasina… Plaši se bilo kakvog odnosa vode, nesigurna u ljude, misli da svi igraju sa njom rijaliti. Hvala što si me ispoštovala juče, ali imam draže ljude – rekao je Stefan.

Pre nego što je Stefan dao budžet Sanji Grujić, ona je najavila da će pored Dalile Dragojević tužiti i Stefana Mihića, koji je naveo da se ona bavi najstarijim zanatom.

Stefan Mihić

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Ja ne čekam Božiju pravdu, stići će te i sudska i ljuska – poručila je Sanja.

– Ne možeš da me tužiš, ja sam to rekao na osnovu izlaganja ovde ljudi – rekao je Mihić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com