“OSEĆAM STRAH OD IZLASKA!” Dalila priznala da se BOJI realnosti i SAMOĆE koja je čeka nakon rijalitija!


Poverila se bivšoj drugarici!


Anđela Đuričić i Dalila Dragojević osamile su se u dvorištu Bele kuće i Dalila se tom prilikom požalila bivšoj drugarici o problemima sa Filipom Carem.

– Nije svejedno da dođeš u malo mesto i da ti neko nešto kaže – govori Dalila.

– Normalno da nije svejedno – rekla je Anđela

– Ja njemu kažem da on mora da shvati da sam ja pet godina živela u zajednici. Ne mogu ja da idem od splava do splava, ja nisam taj tip. On sve kaže: “Lako ćemo”. Nije lako, ja znam da nije lako – govori Dalila.

– Ti gledaš na duže staze, on gleda od danas do sutrra. Ti si tu mnogo zrelija od njega. Ti si ozbiljnija i za prijatelje i za sve – rekla je Anđela.

– Šta razmišljaš, da dva meseca blejiš i onda uđeš opet. Ne znam kako ću voziti auto. Drugo, razmišljam kako ću sama početi da živim. To mi je Karić rekao danas – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević, Anđela Đuričić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Imaš psa, nećeš biti sama – dodaje Anđela.

– Neću ga ja ni uzimati, navikao je kod ovih – rekla je Dalila.

– Naravno da je drugačije kad dođeš kući i zatvoriš vrata i onda muk. Ali, nećeš biti ceo dan kući i nećeš biti sama. To je više strah nego što će biti realnost – rekla je Anđela.

– Imam ja strah. Vidim da ja ne mogu više da se svađam. Osećam strah od izlaska. U kojem stanju ću naći oca, majku… Šta ću se nagledali, čuti, ja o svemu razmišljam – rekla je Dalila.

– Dovoljno ti je da imaš porodicu, što ti ne bi mogla da izdržiš. Ostaje ti jedno što ti je i bitno tvoj dom. Ti si rekla da si padala u depresiju posle rijalitija. Ja mislim da će ti biti inat da dokažeš i sebi i njima da možeš da izađeš i bolja i jača. Ja mislim da ti se to neće desiti – rekla je Anđela.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com