OSEĆANJA PRŠTE! Za doček se tukli, davili, polivali – a poslušajte SINOĆNI RAZGOVOR Baneta i Zerine!


Otvorili sve karte!


Bane Čolak pokušavao je da ponovo osvoji i zagrli svoju bivšu devojku Zerinu Hećo, jer je dobio takav zadatak od produkcije, a kada je uspeo u svojoj nameri, došlo je do žestoke rasprave. Zerina je saznala da je to bio deo zadatka, pa je napravila pravi haos u Beloj kući, i poželela da se verbalno obračuna sa Čolakom i stavi mu do znanja koliko joj je to zasmetalo.

– Ja ne mogu da verujem u šta si se ti pretvorio. Ti padaš u nesvest, praviš lažne suze, ja ne mogu da verujem. Ti si jedino bio normalan prema meni samo zbog zadatka – vikala je Zerina na Baneta.

– Ja ne mogu da verujem da je pored tebe spavao drugi muškarac. Sve što sam uradio radio sam iz ljubavi. Lažne suze sam pravio da bih privukao pažnju i opet iz ljubavi – pravdao se Bane.

Zerina je ovaj razgovor iskoristila kao priliku da ga pita šta se zapravo desilo u zatvoru sa Doroteom Jovanović, kada joj je zavlačio ruke ispod tunike.

– Izvini što mi je devojka nabila du*e na ku*ac. Poštena devojka, nije htela, pa eto slučajno mi se nabije na ku*ac. A ja jadan i bedan nikad nisam imao ženu, nikad ništa nisam je*ao, pa sam joj stavio ruku na stomak – pričao je Bane.

Bane je okrenuo priču na svoju stranu i rečima koje je izrekao je želeo da privuče Zerinino sažaljenje, ali nije uspeo u tome.

– Ako me žališ, idi što dalje od mene. Izvini opet što sam prihvatio zadatak. Ja te više nikad neću vređati, neću reći ružnu reč za tebe. Izvini što sam zaljubljen u tebe, izvini što i dalje mislim na lepe trenutke. Izvini što ne mogu da nađem neku Vladimirku da sa njom pijem kafu – rekao je Bane između ostalog.

Hećo ga je zamolila da više ne prihvata nikakav zadatak koji se tiče nje ukoliko ne želi da se raspravljaju, a ceo njihov razgovor poslušajte u videu:

KU*VE, DRO*E, RASTURAČICE BRAKOVA, PEDE*ČINE: Subotićka IZAŠLA – nervni slom, David rušio sve oko sebe! (VIDEO)

https://www.facebook.com/100011138508803/videos/764311593950117/