OSETILA SAM SE JADNO NAKON SVEGA: Sandra Rešić otvorila dušu “Znala sam kada smo izašli da je…”


Bez dlake na jeziku!


Protekle noći u emisiji “Narod pita” gostovali su Sandra Rešić, Anđelo Ranković i Lepi Mića koji su komentarisali najaktuelnije teme.

Povela se tema o Dalili Dragojević

Anđelo Ranković

Anđelo Ranković
Foto: Printscreen/ TV Pink

– Razmišljala sam da ispadam glupa u svojim odgovorima. meni je on nejasan. Znala sam da je to to kada sam izašla napolju. Verovala sam, ali sam znala da nema tu ništa. Ja moram da kažem da smo se mi trudili, ali njemu je bilo baš loše. Ja znam što sam ušla u vezu, on se meni svideo, osetila sam emociju. On je meni pričao o svojim emocijama. Ne krivim ja njega, niti bilo koga sem sebe. Ja ne želim da budem jadna, ja sam samo izabrala da verujem njemu. Moram da kažem da mislim da sam ja njemu potrebnija kao drug… Osetila sam se jadno nakon svega, a to sebi nisam htela da dozvolim. – rekla je Sandra.

Sandra Rešić

Sandra Rešić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ma kada bi ti bila iskrena, to bi bilo zanimljivo – pričalo se po kući . Ja ne igram to, mogao sam svašta da ti kažem, ali nisam. Moje čekanje to nije čekanje da obrše, to je haos. – rekao je Anđelo.

– Jedina stvar koja je njega emotivno srušila bila je Dalila, a on to ne priaznaje ni u jednom kontekstu – rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku.