OSMAN KARIĆ OBJAVIO PRIVATNI RAZGOVOR SA ANOM: “Raskrinkaću je, stop lažnim žrtvama nasilja!”


Odlučio da više ne ćuti!


Osman Karić poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, osim što ga znamo kao oca rijaliti učesnika Stefana Karića, on se proslavio i kao komentator zadrugara i njihovih aktuelnih skandala.

Duhovitost, autentične pesme i oprečni komentari nešto je po čemu je karakterističan.

Osman-Karić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

On je sada odlučio da otkrije svoju stranu priče kada je u pitanju drugoplasirana Ana Ćurčić i njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem, kao i tvrdnje koje je iznela da je bila zlostavljana od strane Slavnića.

Osman je sa svojim pratiocima podelio privatni snimak razgovora sa Anom, koji se dogodio pre nego što je Ćurčićeva ušla u “Zadrugu 6”, a u kom se čuje kako mu govori o njenom odnosu sa Zvezdanom, šta misli o njegovoj preljubi sa Anđelom Đuričić, kao i to da u rijaliti ulazi sa namerom da ga uništi i osveti mu se zbog izdaje.

– Ja sam dama iz devedesetih pre svega, kulturna i vaspitana. Najmanji je problem što je on s njom, on je mene izdao na drugim poljima, pusti ti da li je on ispraznio j**a. Ja ne mogu tamo da uđem, a da ga ne us**em! – rekla je Ana, pa se nadovezala savetom koji je dobila

– Obučeš crninu 40 dana, prežališ ga kao čoveka i završiš posao.

– Dugo sam razmišljao pa sam došao do zaključka da kažem i raskrinkam “krimi džimi” ženu poput Ane Ćurčić. Jednu od žena koje koriste situaciju i porede se sa ženama, majkama, koje su zaista zlostavljane od strane svojih partnera. Niko ne zna da smo se ja i Ana videli u par navrata i čuli preko telefona pre njenog ulaska u Zadrugu u šta ću vas uveriti kada razgovor na sledećem storiju preslušate. Stop lažnim žrtvama!- poručio je Osman Karić.

Izvor: srbijadanas.comt