“Ostavite me na miru” Tara Simov puca po šavovima, ne može više da ćuti – Javno ZAPRETILA: “Prijaviću policiji uznemiravanje”


Simova je odlučila da se obrati i pošalje poruku svima koji zadiru u njenu intimu.


Bivša zadrugarka Tara Simov godinama u nazad nalazi se pod budnim okom javnosti upravo zbog učešća u najpopularnijem rijalitiju “Zadruga”.

Ona je odlučila da svoju privatnost zadrži za sebe i svoje najbliže, a sada se oglasila na Instagram storiju i uputila brutalnu poruku ljudima koje je uznemiravaju i zadiru u njenu intimu.

Tara Simov

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ovako, stori definitivno nije način za sporazumevanje sa ljudima, ali meni nažalost mora da bude. Svako ko me bude zvao na telefon, jednom, a kamoli više puta, biće prijavljan policiji za uznemiravanje. Takođe, ko mi pošalje više od jedne poruke takođe će biti prijavljen policiji za uznemiravanje. Ja nemam nikakvu dužnost ikome osim svom momku i svom poslodavcu da se javljam na telefon, shodno tome ostavite me na miru – napisala je Tara.

Podsetimo, bivši dečko Tare Simov, Nenad Aleksić Ša, trenutno je jedan od najkontroverznijih učesnika u novoj sezoni “Elite”. Naime, Ša je ušao u rijaliti da bi dokazao svojoj još uvek zakonitoj supruzi Vanji da želi da se bori za nju, u tome očigledno nije uspeo jer njegova bliskost sa Mionom Jovanović je sve to promenila. Da li će Simova kometarisati njegovo dalje učešće ostaje nam da ispratimo.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša

Izvor: srbijadanas.com