OSULA PALJBU PO ALEKS I DAVIDU! Veza im je bila K*RAC, fanovi im davali PARE za… AU! Isplivali novi detalji


I dalje se sve vrti oko njih!


Samo što su ustali, zadrugari su već počeli da se svađaju. Naime, Miki Đuričić prvo je razgovarao sa novom ukućankom Elvirom Ivazović, a potom i sa Ljubom Pantović, te su sumirali sinoćnji pretres nedelje sa Milanom Miloševićem.

Prvo su se osvrnuli na Karađorđa Subotića, koji je sinoć uhvaćen u laži.

– Tip čoveka – dobar za sve, osim za svoje. Svoje će na kantar da proda, a drugima će da bude najbolji na svetu. On gazi svoje, ja svoje ne gazim nikad. Svoje uvek branim – napravila je Ljuba razliku između sebe i Karađorđa, a Miki joj je odgovorio…

Karađorđe Subotić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Treba ti da spustiš malo lopte, makar što se tiče nje (Aleksandre), kakva god da je… Pa nek te is*re, nek te gazi… Ćuti. Ne treba vam to više, mučno vas je i slušati i gledati – iskren je bio pčelar, koji je nakon sinoćnjeg iznošenja “prljavog veša” od strane Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića došao do zaključka da je Ljuba u više navrata govorila istinu, kada je pričala o njihovom odnosu.

– Sve se ispostavilo da si u pravu, da im fanovi daju pare, a to su negirali – prisetio se Miki.

– Veza im je bila k*rac. Ja sam milion puta naj*bala što sam bila iskrena. Nek sam najgora na svetu, ali sam bila iskrena. Samo ne dozvoljavam više da me iko vređa. Nisam ni ja cvećka, ali sve sam dala za nju – pravdala se Ljuba, a sve detalje poslušajte u snimku.