OSULA PALJBU PO ĐOGANIJEVOJ: “Ja na ulicu ne bih smela da izađem”! Saznala MNOGO TOGA o Luni (VIDEO)


Haos kojem nema kraja.


Sinoć je u  rijaliti ušla pevačica, Zorica Marković. Ona nije krila svoj animozitet prema ljubavnom paru koji je obeležio prvu sezonu Zadruge, Slobi Radanoviću i Luni Đogani. Zorica je pred ulazak u Belu kuću nagovestila da je saznala mnogo toga o popularnim ljubavnicima, a to namerava da iznese kada se oni najmanje budu nadali.

https://www.instagram.com/p/Bg_QOaugLLw/?utm_source=ig_embed

Markovićeva je i danas komentarisala Lunu i to sa svojim dečkom, Duškom Radonjićem. Ona je spomenula da zamera Jovani Tomić Matoroj što podržava blogerku i njenog oženjenog dečka.

AUH BRATE KOLIKA JE! Najveća GUZA Zadruge GOLA! Andrijana “otkačila” posle vesti iz SPOLJNOG SVETA

– Matora je dobar drug, brat. Mene samo nervira što je na strani ove Lunjare, a sve znam. Svi su se udružili pa je ona na strani nje, mislim, ne znam zašto – rekla je Zorica.

Njen dragi nije bio tako radikalan pa je stao, na neki način, u Luninu odbranu, navodeći da ona ni sa čim ne izaziva niti provocira druge ljude u Beloj kući.

PAKAO U ŽIVOTU DVOJE ZADRUGARA U VEZI: Hteo da je UBIJE, uletela policija i sprečila masakar!

– Dobro, ova mala (Luna) se ne zamera ni sa kim, pratim je ja, ona je totalno izolovana, niti koga bocka, samo ćuti i leži po ceo dan. Čuva se napada, neće da izaziva nikog. Njoj je cilj da napravi pare kad izađe, a šta će biti sa njima, to je teško pitanje – dodao je Duško.

– Što se tiče nje, ja ne znam kako bih na njenom mestu na ulicu izašla – završila je Zorica.

Kako je izgledao ovaj razgovor, pogledajte u snimku koji sledi: